Arkadaşlar merhaba. Sizlerden bazı sorularım hakkında yardım isteyeceğim. Aklımda cok fazla duşunce var ve hepsi bir arada olunca duşunmem zorlaşıyor. Bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim.
11'e gectim ve YGS-LYS sınavlarına 2 yılım kaldı. Bu yıl cok calışmam gerekir ve bilgisayarım bende oldukca bir şekilde odaklanamıyorum. Evde benden başka bilgisayar kullanan olmadığı icin bilgisayarımı anneannemlere goturup bırakmaya karar verdim. Bayram dolayısıyla gittiğimiz zaman, bilgisayarımı orada bırakacağım. Sizce bu doğru olur mu?
Tamam bilgisayarı bıraktık geldik her şey guzel kafamı dağıtan bir şey yok, derslere nasıl calışmalıyım? 16:10'da okuldan cıkarım, 16:50'de evde olurum. Yemek yerim. Bilgisayar varken daha sonra bilgisayarımı acıp internette gezinmeye başlardım ancak şimdi olmayacak. Nasıl bir calışma programı uygulamalıyım sizce?
Sozel derslerde bir sıkıntım olmuyor. Derslerde "uyusam" bile not tuttuğum icin eve gelince bir sorun yaşamıyorum. Gerek dil anlatımda gerek tarihde duşuk not almadım. 85-70 arasındaydı hep. Sayısal derslere nasıl calışmalıyım sizce? Bir arkadaşımın soylediğine gore 11.sınıf kimyası 10.sınıf gibi sozel olmadığı icin yorucuymuş. Benim 10.sınıfta matematiğim duşuktu. Fiziğimde bir o kadar yuksekti. Kimyayı ezberlemediğim icin ortalarda seyretmiştim. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Derslere Nasıl Calışılmalı?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Derslere Nasıl Calışılmalı?