Arkadaşlar bu sene 12.sınıftan mezun oldum ve şuan Vatan Bilgisayar'da, OEM bolumunde Satış Elemanı olarak calışıyorum.
Vatan'da calışmak kimilerinin hayali olabilir ama gercekten hayal ettiğiniz gibi değil. Tamam kasa topluyorsun guzel ama gunun akşamına kadar ayaktasın ve izinlerim haftada 1 gun oda carşambaya denk geliyor.
Ben bu sene YGS'de uzulerek soylemek istiyorum ki 148 puan aldım, ama hic ders calışmadım herkes YGS kasarken ben canım ne istiyorsa onu yaptım ama pişmanım şu an, Vatan'da calış calış bir yere kadar. Universite okumam gerekli ve bunun icin elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım, diploma notumda 68 civarı. Akdeniz Universitesi Bilgisayar Muhendisliği istiyorum, YGS ve LYS'ye nasıl calışmalıyım? Dershaneye gidemem ama Vatan'dan ayrılabilirim. Bazılarınız imkansız diyebilir ama ben bu sene sınırları zorlamak istiyorum. Matematik icin bir hoca ayarladım, fen icin ise doping hafıza yada hocalara geldik gibi yerlerden yararlanacağım. Hedefim 350 ve ustu puan almak ve 60 bin civarı sıralamaya sahip olmak, bana bunun icin neler onerebilirsiniz ? Tecrubeli kişiler gelirse cok minnettar kalırım.
YGS ve LYS'ye Calışmak
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- YGS ve LYS'ye Calışmak