İyi gunler. Universite olarak 4-5 senedir bolum araştırsam da duşunsem de bana yakın hissettiğim veya puanını tutturabileceğim okullar bolumler konusunda kararsızım. Ama bir yanım hep cocukluğumdan beri spor ile ilgili alakalı şeyler istiyor. 19 yaşındayım. Zamanında futsal turnuvasından lisansa sahibim. Şehrimde besyo gecen sene
Beden eğitimi oğretmenliği: TYT 800.000'inci başarı sırasına sahip olma
Antrenorluk eğitimi: 150 TYT
Spor yoneticiliği: 150 TYT
Bunları istiyor. Ben gecen sene TYT 183 puan aldım. AYT 500.000 yaptım. Hic de calışmadım o sene cozduğum ilk deneme MSU sınavıydı. Eğer bolumu kazanırsam ve bitirirsem hocama sorduğuma gore bildiğim kadarıyla mezun olunca devlete atanamıyorum ama kolejlerde başlayabiliyorum. Devlete atanmam icin KPSS 85 yapman lazım dedi. Şimdi kendimi duşununce eğer şehrimdeki Besyo'yu kazanırsam ve bitirirsem kendim istediğim icin KPSS'den 85 yapacağım inanıyorum. Cunku arkadaş ortamımdan once 10-11. sınıflarda okulumdaki iyi sınıflardan oğrencilerin geometri matematik sorularına yardımcı oluyor onlar icin cozuyordum. Okuldaki ilk sene notlarımdan dolayı kotu sınıfa atsalar da 2 ay icinde beni okulun derece sınıfına almak istediklerini soylediler. Yani demek istediğim kendi rızam ile calıştığım dersin yaptığım işin icinden geciyorum başarıyorum. Bu sene de şehrimdeki besyo puanı ve sıralamasını tutturacağımı tahmin ediyorum ama merak ettiğim bir şey var. Ben diğer şehirlerdeki Besyo'ları değil sadece kendi şehrimdeki Besyo'yu kazanmak istiyorum zaten farklı şehir olsa da gitmem. Cunku bazı sıkıntılar ve ailemden para almama gibi bir huyum var. Farklı şehir de olabilir ama kazanırsam bir işe girerim. Neyse asıl sorum bu kendi şehrimdeki Besyo'yu kazanmak icin tek tercih yapmam ve gelmemesi beni fena ters cevirir. Sizce şehrimdeki Besyo'yu kazanmak icin ne yapmalıyım? (bu arada kendi şehrimi isteme sebeplerimden biri eğer mezun olursam tanıdık bir kolej sahibi var bu durumlarda yardımcı olabileceğini soyledi eğer mezun olursam o kolejde başlangıcta calışmak icin ondan yardım isteyeceğim) cevaplarınızın kırıcı değil yapıcı bir dille yazılmasını anlatılmasını umuyorum cevaplarını bekliyorum.
Şehrimde nasıl BESYO kazanırım?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Şehrimde nasıl BESYO kazanırım?