Ortaokul donemi:
6. ve 7. sınıf' ta bir kez test cozduğumu sanmıyorum. Teog'a gecince bilinclendim surekli calıştım İngilizce haric o hep kotuydu ve calışmazdım. 416 puan aldım. İlk TEOG' da turkce, din ve inkılap tarihi hepsi doğru. Matematik 4 yanlış, fen 2 ve ingilizce 9 yanlıştı. İkinci TEOG din hepsi doğru, inkılap tarihi ve turkce 1 yanlış, fen 2, matematik 4 ve ingilizce 15 yanlıştı.
9. Sınıf:
Aslında benim sayısal derslerim iyi sayılmaz gecen sene biyoloji hep zayıf gelirdi hoca onu 50 yapardı. Fizikten ilk donem 60 civarı alırdım, kimyadan 70 falan hocalarda biraz yukseltirdi. İkinci donem fizik konuları hoşuma gitti ve 70-80 almaya başladım kimya ise 55-60 civarına duştu biyoloji ise yine aynı şekilde fiyasko. Derslerime pek onem vermedim sadece ilk donem matematiğe calıştım 75-85 aldım. İkinci donem ise geometri geldi ve benim notlar 50' ye kadar duştu. TM derslerinden bahsedecek olursak ben her zaman dil bilgisini cok sevdim ve hÂl 8. sınıftaki calışmalarım bana bu seneki ve 9.sınıfta dil anlatımda yardımcı oldu. Dil anlatım dil bilgisi konusunu severim tek zaten diğer konularda iyi değilim 50 falan aldım dil bilgisi olmayan sınavda. Edebiyat' a gelecek olursak nefret ederim kendisinden 9. sınıf ilk donem şansa ve ezbere 70 ustu aldım hep ama sevmedim. İkinci donem batırdım zaten edebiyatı. Coğrafya hep 50-60 aldım hic sevmedim iki donemde. Tarihim hep 80 ustu olmuştur cok severim.
Bu sene:
İlk donem calışma isteğim vardı ve calıştım biyoloji ve fizik calışmaya başladım ama oyle cok değil az derecede ama matematik calışmam iyiydi onda da analitik geometriye gectik ve son sınav yine husran. Biyoloji ikinci sınavı sormayın, 2. yazılılarda dersleri takmamaya başladım sanırım bunun nedeni yeni topladığım bilgisayardı. Kimya ilk 2 ders olduğu icin uyuyordum resmen. Neyse ki 2. donem Kimya halletmeye başladım. Biyoloji dersini de gercekten anlamaya başladım. Coğrafya ve Edebiyat' ı sevmiyordum ve pek umursamadım. Aslında coğrafya ilk yazılıya calıştım ama not iyi olmayınca calışma isteğimi yitirdim. Tarihim hep iyi olmuştur zaten. İngilizce hep kotu oldu.
10.sınıf notlarım:
Bu bolum secimi olayı geldi ve zamanın hızla akıp gittiğini fark ettim. Olayların farkına varmaya başladım benim bir hedefim var o da bilgisayar muhendisliği ve ben bunu kotu universitede okuyamazdım.Belki bu ulke icin belki bir şey yapabilirim bir oyun veya yazılım. Biraz daha bilinclendim ve şimdiden bu işe onem vermeye başladım. Ben bu iki sınava nasıl hazırlanmalıyım ? Gecen seneki notlarım tam duzenli değil ozellikle biyoloji hic yok diyebilirim. Geometrideki sıkıntıyı gidermek icin bir YGS- LYS aldım. Matematik' ten de YGS LYS cozmeye başladım. Ama diğer dersler icin pek bir şey yaptığım soylenemez. Fizik gercekten anlaması zor. Nasıl calışmalıyım sayısal derslere ? Bana hangi kitapları onerirsiniz ? Bu arada aldığım YGS- LYS kolay olanı. Once kolaydan başlayıp sonra normal ve zora gecmek mantıklı geldi zaten oğretmenlerde boyle diyor. Evet yazı uzun oldu cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim.