Bir ulkenin geleceği icin en onemli olan şey ulkenin gencleridir. Gencleri de eğitim sistemiyle ulkeye kazandıracağız madem; her sene değişen, oğrencileri kobay faresi gibi kullanarak eğitimde nereye gittiğimiz belli değilken bu ulke nasıl gelişecek? Siyasete girmeden eğitim sistemi hakkında fikirlerinizi yazabilir misiniz? Aşağıya birkac video bırakıyorum;

(En cok bu videoda belli oluyor.)

Ben oğrencinin on planda olduğu eğitim sistemini sevmiyorum. Oğrenciyi serbest bırakınca calışmıyor (lise 2 oğrencisiyim). Şahsen ezberci bir eğitim sistemi yerine genclerin yeteneklerinin on planda olduğu, Tum oğrencileri aynı gorup aynı dersleri vermeyen, mufredatın gereksiz konulardan arınmış olduğu bir eğitim sisteminden yanayım. 2 hafta boyunca aralıksız bazı gunler iki tane sınav olduktan sonra insanda ne kafa kalıyor ne beyin. Haftada 40 ders goruyoruz. Sabahın 6.30'nda kalkıp eve 4.30'da geliyorum. Bırakın ders calışmayı ozel hayat icin bile vakit kalmıyor. Elektrik-elektroniğe biraz ilgiliyim fakat boş zamanım kalmadığı icin coğu zaman elim boş donuyorum hevesimden. Bence eğitim sistemini eğitim sisteminin "e"siyle bile ilgili olmayan kişilerin kontrol etmesi cok sacma. 16 yaşında olmama rağmen sabahları olu gibi okula gitmekten bıktım.