Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek, kulubun lokomotif branşı olan futbolun yonetildiği Sportif A.Ş. Yonetim Kurulu'nda tarihi bir değişiklik yapma kararı aldı...
Ozbek, halen 4 asil ve 3 bağımsız uyeden oluşan yonetim kurulundaki uye sayısını 7'den 12'ye cıkarma kararı aldı.
Hurriyet'in haberine gore, bu artış sayesinde Galatasaray Sportif A.Ş.'nin daha guclu bir yapıya burunmesi hedefleniyor.
BİRCOK ONEMLİ İSİM REDDEDİLMİŞTİ
Sarı kırmızılı kulube uye olan bircok sanayici ve işadamı, Galatasaray Sportif A.Ş'de aktif olarak gorev almak istemelerine rağmen, tuzuk gereği yonetim kurulu 7 kişiyle sınırlı tutulduğu icin amacına ulaşamamıştı.
Tuzukte yapılacak değişiklikle yonetim kurulu uye sayısının 7'den 12'ye cıkarılmasıyla birlikte 5 guclu isim daha Sportif A.Ş.'ye katılmış olacak.
İmza yetkisi ise yine Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek ile Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, kulup 2. başkanı Metin Ozturk ve başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu'nda olacak.
Sportif A.Ş.'nin mevcut yonetim kurulunda halen bu isimlerin yanı sıra Nihat Kırmızı, Murat Tacir ve Ural Akuzum yer alıyor.
İŞTE GALATASARAY YONETİM KURULU
DURSUN OZBEK
METİN OZTURK
NİYAZİ YELKENOĞLU
AHMET CEMAL OZGORKEY
ERAY YAZGAN
LEVENT YAZ
RIZA TECFİK MOROVA
BORA İSMAİL BAHCETEPE
MEHMET İSMAİL SARIKAYA
MEHMET SARUHAN CİBARA
DİKRAN GULMEZGİL