Merhaba arkadaşlar,
Okulda bir takım şeyleri sevmedim. 11. sınıfım bu arada. Bursa Erkek Lisesi'nde okuyorum. Buraya 460 puanla gelmiştim. 9 ve 10. sınıf ders ortalamalarım 89,80 civarı. Yani kısaca ortalamam 90 diyebiliriz. Şimdi okulumda bazı şeyleri sevmiyorum. Bazı secmeli dersleri zorla verdiler filan. Sınıf değiştirme olayları olmadı. Ben de acıkoğretime gecmek istedim. Zaten kafamda daha onceden de vardı da biraz bekleyeyim dedim. Acıkoğretime ben kayıt yaptırabilir miyim? Bir de kayıt tarihleri varmış o tarihler arasında kayıt yaptırmamız gerekiyormuş galiba. İlk donem kaydı ayın 23.'de bitiyor. O yuzden hızlı şekilde bilgilere uğraşmaya calışıyorum. Bir tane daha sorum olacak acaba bir donemlik surede yani ocağa kadar 2-3 donem gecebilir miyim? Bu sistem nasıl işliyor? Biraz bilgi verirseniz cok sevinirim.
Not olarak da şunu ekliyeyim. Universitede Fizik bolumunu okumak istiyorum. Fiziğin sıralaması baya duşuk. Bu yuzden cok zorlamayacağım kendimi ama yine de ilk 10 bin- 20 bini hedefliyorum. Bu hedefe ulaşmak icin cok calışacağım. Bunu da bazı arkadaşların gelip acıkoğretime gecersen universiteye gecişte sıkıntı yaşarsın hazırlanamazsın diyebileceğinden dolayı dedim. Tekrardan teşekkur ederim.
Acıkoğretime gecme
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Acıkoğretime gecme