Dun okulda oturup su icerken yakın arkadaşım dediğim birisi geldi su şişemi sıktı. Ben de hayliyle tepki verip su şişesindeki kalan suyu onun uzerine doktum. Sonrasında gelip benim yuzumun bazı belirli taraflarına sertce yumruklarla darp etti gozluğum sertce yere duştu. Yuzumde iz yok fakat dokununca acıyor bende karşılık vermedim. Kolu ve bacağı daha onceden kırıktı haklı iken haksız duruma duşmek istemedim gittim baş oğretmene dilekce vermek istiyorum dedim, kontrol etti aşağıda muhasebeciye bırak dedi bıraktım. Olayla ilgili 7-8 şahit yazdım.
Biz normalde 3 arkadaş grubuyduk, bu olayla dilekce vermemle arkadaş grubumuz dağıldı. Fakat yalancı şahit toplayıp adıma farklı bir şikayet dilekcesi vermelerinden korkmuyor değilim. Cunku grubun diğer uyesi fazlasıyla zengin, egoist ve babası mudurle ahbap. Ceza almaz sende almaz demeyin. Okulumuzda disiplin politikası cok sert işleniyor ve 9. sınıflara yani bize ekstradan bir sertlik ve acımasızlık var ozellikle bulunduğum sınıf. Baş oğretmen aynı zamanda rehber sınıf oğretmenimiz 22 senelik oğretmenlik hayatımda sizin kadar acımasız, zorba vs. sınıf gormedim diyor. Hani ustunuzdeyim 2 satır dilekce bazılarınıza 1 satır bile fazla. Boyle birisi yaptı mı evet cokca. Okulun disiplin kurulu okuldaki 2 sınıfa calışıyor evet bende o sınıflardan birindeyim fakat daha once bir vukuatım bulunmadı.
Siber zorbalık ve normal zorbalık da var sınıfın icerisinde ve okulda. Aslında bu arkadaş grubu icerisindeyken bende cokca zorbalığa uğradım neden hala arkadaş kaldığım konusunda bir fikrim yok, cevrem olmadığından dolayı olabilir. Normalde arka arka oturuyorduk hepimiz. Benimle uğraşan mesela ceketimi boyar bende boyarım, cocukluk yapma diye maskemi yırtıp gene fiziksel şiddet uyguladığı oldu zengin olanda onu savundu. O yapınca bir şey yok biz yapınca cocukluk oyle mi? Ben bu bana bu kadar kotuluk yapan cocuk icin zamanında stresten saclarımı yolmaya başladım, tırnak yeme alışkanlığı kazandım ve kullandığım antidepresanların Mg'ı arttı. Bana bu kadar zarar veren cocuk gelip ozur diliyor her hatasında buyukluk bende kalsın diye affediyorum, fakat her zaman kendini bir şekilde affettiriyor bilmiyorum cok saf ve malım.
Sınıfta derste iken bir kız arkadaşımın ayaklarını telefonuyla cekti. Aslında bunu aktaracaktım fakat adımı kotuluyorlar kim sana guvenir diyor butun sınıf. Deli muamelesi gorurum diye bir şey diyemedim ve iftira. Sonra olaya şahit birini daha buldum bunu o kız arkadaşıma aktarmayı ve ikimizin şahit olacağını soyleyeceğim inanmazsa kendi bulunduğu kız grubundan bize koşulsuz guvenecek 2 tane kefil kişi var sonrasında gene inanmazsa bir fikrim yok. Ne olur zamanında zengin olan sınıfın başkanı olmuştu ve o arkadaşın yaptığı şeyleri ortup(ben dahil) herkese katı bir politika izliyordu bende o gun bazı şeyleri rehber oğretmene aktardım sınıftaki gecmiş başkanların tumu ayrımcılık, adam kayırma gibi gibi olaylar oldu ve daha buraya aktaramayacağım bir suru şey. Kusura bakmayın bu ispiyonculuk değil sınıfın huzuru ciddi anlamda derste ve okulda bozuluyor ben oraya eğitim gormek ve evden uzaklaşmak icin gidiyorum evdeki olduğum stresten daha fazlasını okulda yaşayıp eve donuyorum. Bilmiyorum sonuc ne olur ne biter.
Başkası hakkında okula dilekce vermek sorun olur mu?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Başkası hakkında okula dilekce vermek sorun olur mu?