Arkadaşlar selam.
Ben 12. sınıfım ve eşit ağırlık bolumunden okuyorum. Sizlere icimi dokmek, biraz da olsa rahatlamak icin bunları yazıyorum.
Ben ders calışmaya aralığın ortasında başladım. Yani tam 6 ay kala başladım. Bu benim en buyuk hatalarımdan 1. idi. Şimdi madde madde yaptığım hataları anlatacağım.
Calışmaya cok gec başlamak. AYT'ye gerek onemi vermemek. Zamanım az diye soru cozmemek.
Evet arkadaşlar benim hatalarım bunlar. Şu an da ne yapacağımı bilmiyorum. AYT kısmında edebiyat bitti ezber kısımları kaldı matematikte ise turevdeyim. Soru cozmediğim icin gecmiş konuları unuttum ve sorularını yapamıyorum ayrıca sınava 25 gun kaldı. Şu an depresyonun zirve noktasındayım diyebilirim. Hedefim sınıf oğretmenliği bu arada istediğim bir meslek ve netleri az diye calışmadım 6 ay kalasıya kadar. Aptallığın en alasını yaptım yani kısaca. Sizce ben ne yapmalıyım? Mezuna kalma gibi bir duşuncem var cunku yaptığım hataları biliyorum ve mezuna kaldığım takdirde daha cok calışıp hedeflediğim yeri kazabileceğimi duşunuyorum. Fakat aile konusunda sıkıntılarım var mezuna kalmama şu anda sıcak bakmıyorlar yokladım gecenlerde. Sizce ben bu sene icin neler yapmalıyım? Kusura bakmayın biraz zamanınızı alıyorum ama gercekten şu an cok caresiz hissediyorum.
YKS senesi yaptığım hatalar
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- YKS senesi yaptığım hatalar