Merhaba arkadaşlar. Ben Kocaeli Gebze'de yaşıyorum. 8. sınıfı bitirdim ve yakın bir zamanda lise secimlerimi yapacağım. Ancak bir suru sıkıntım var. Ailemle problemler yaşıyorum ve universitede sakin, ders calışmaya uygun bir ortama ihtiyacım var ve Antalya'yla ilgili bir oyun yapıyorum. Bu yuzden Antalya'daki fen liselerinden birini istiyorum.
Lise konusuna gelirsek ise puanım 470. Bu seneki TEOG sınavı (Ozellikle 2. donemdeki sınav.) aşırı derece zor ve MEB'in (Yazım yanlışı değil hakkettikleri yazım.) kendine "fake" atmasıyla gectiği icin puanların duşeceğine kesin gozle bakılıyor ve bakıyorum. Antalya'daki fen liselerini araştırırken 480'den yukarı olmadıklarını gordum. Belki bir şekilde o liselere katılabileceğimi duşunuyorum. Aramızda o liselerde okuyan arkadaşlar varsa nasıl olduklarını soyleyebilirler mi acaba? Hocaları nasıldır? Okulun dış gorunuşu hic onemli değil cunku gercekten iğrenc bir Ortaokulda oğrenim gormeme rağmen hocalarımın super insanlar olması bana okulun dışının veya icinin değil hocalarının onemli olduğunu gosterdi. Sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Aile konusunda ise gercekten tartışmak istemiyorum cunku yaşadıklarımı duysanız "Bunu hic kimse yapmaz. Sen abartıyorsun." dersiniz. Bir de benden tam 4 yaş kucuk kardeşim olduğu icin ben universiteye gecmişken o liseye gecmiş oluyor yani sınav sacmalığı zamanlamalarımız hep aynı zaman oluyor ve ailem dersten anlamadığı icin durduk yere insanı strese sokuyorlar. Bir de aile ici kavga, gurultu sorunları var. Babam ise akşamları eve geliyor ve bankacılık gibi tum elektronik işlerini bana yaptırıyor. Bu yuzden 18'den sonra calışma olasılığım sıfır. Gunduz ise misafirler, kardeşim, temizlik, yemek yeme vs. derken gunduz ev cok sesli olduğu icin calışamam. Gercekten kotu ve stresli-sinirli ortamda olduğum icin gercekten evden uzaklaşmam gerekiyor. Bir de Unreal Engine 4'le yapmaya başladığım ve gercekten ciddi olduğum bir Antalya'da gecen oyun projem var. Bunun icin de Antalya'da yaşamaktan daha iyisinin olabileceğini duşunemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.