Abilerim ben lise 1. sınıf oğrencisiyim ve emin olun sizin olduğu kadar benim de bilgisayara merakım var. Ben Ankara Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oğretim gormekteyim. Sizin mesleğinizden ilerlemek istiyorum. Bilişim Teknolojileri Alanı'ndan hangi bolumle sizin mesleğiniz yolunda ilerleyebilirim? Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Tum Technopat ailesine iyi gunler.
Bilişim Teknolojileri Bolum Onerisi
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Bilişim Teknolojileri Bolum Onerisi
-
23-10-2022, 16:02:30Oncelikle tum herkese merhabalar. Benim Technopat'a bir sorum olacak. Gerci bu soru bir bakıma Recep BALTAŞ ve Ali GUNGOR'e. Sayın abilerim. Her videonuzu izliyorum, takip ediyorum ve sizi cok seviyorum. Bir konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorum şu;
Abilerim ben lise 1. sınıf oğrencisiyim ve emin olun sizin olduğu kadar benim de bilgisayara merakım var. Ben Ankara Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oğretim gormekteyim. Sizin mesleğinizden ilerlemek istiyorum. Bilişim Teknolojileri Alanı'ndan hangi bolumle sizin mesleğiniz yolunda ilerleyebilirim? Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Tum Technopat ailesine iyi gunler.