Selam beyler, okula giriş saati 8, normalde hep bu saatten 1 2 dakika once gelerek giriyordum. Bugun pazartesi olması dolayısıyla toren vardı, 8'e 5 kala okula geldiğimde toren bitmiş yukarı cıkıyorlardı. Okulun 1/3 benimle beraber girmişti. Herkes cıktıktan sonra bizi toren alanına aldılar, 1 mudur ve 2 mudur yardımcısı vardı. Biz toren alanındayken 2 mudur yardımcısı ve bircok oğretmen daha yeni geliyordu. Mudur 15 dakika konuştu, yok yazılıcaksınız dedi. Okul saatinden once geldiğimiz halde, bircok mudur yardımcılarından ve oğretmenlerden once geldiğimiz halde azar işittik yok yazıldık. 34 Kişilik sınıfımızda 14 kişi ilk derste vardı. Madem almıyorlar, yok yazacaklar cıkalım dedik, o zamanda gorevli girin okula dedi. Okul giriş saatinden 5 dakika once geldik, yok yazıldık, ilk derse alınmadık, cıkmaya calışınca da izin vermediler. Başka yollarla dışarı cıktık. Onların yaptığı yasal bir şey mi ? Zaten yonetimin ne yaptığını iyi biliyoruz. Eve geldiğimde de once bana kızdılar sonra madem oyle bir durum var gelelim okula dediler. Eğer yaptıkları yasal bir şey değilse ve bir daha tekrarlarsa tanıdıklarımızı da araya sokarak o mudurun canını sıkmak istiyorum ( Yasal olarak )