Arkadaşlar merhaba size bir sorum var kararsız kaldım bu konuda.

Şuanda ozel bir lisede okuyorum 3.ayım oluyor bu lisede. Fakat sınıfımdaki insanlardan memnun değilim. Toplamda benim dışımda 6 erkek var ve kimisi egoist, kendi dışındakilerle dalga gecmeye bayılan birileri, surekli insanlara gucunu gostermeye calışan birileri, sacmasapan hareketleri olan insanlar var. Bu durumdan sıkıldım acıkcası. 3 ay 3 yıl gibi geliyor bana. Fakat bu okulda oğretmenler ilimin cok iyi hocalarından oluşuyor. Oğrencilerle ilgilenen hocalar var. Tum hocalar oğrenciler icin gercekten uğraşıyor.

Fakat bir yandan da sınıf durumumdan sıkıldığım icin kendi kazandığım Anadolu Lisesine gidesim var. Burada anlaşabileceğim insanlar var ve eski okulumdan var ve ortaokuldan tanıdığım bircok insan var. Ama şuanki okulumun hocalarımdan daha iyi değiller. Sizce ne yapmalıyım ? Hocaları iyi olan ama sınıfta bunaldığım okula gidesimi bırakmayan kişilerle kalmak mı yoksa devlet lisesine gecip daha mutlu olabileceğim bir yerde diğer okula gore daha az iyi olan hocalarla devam etmek mi ? Kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız ?