Liseye gectiğimden beri derslerimde cok kotu duşuşler var gecen sene zarla zorla teşekkur aldım 72 ortalama ile. Ondan once 8. sınıfta hic 4 bile almadığım halde liseye gectikten sonraki notlarım felaket derecede. Ders calışacağım vakit birden uykum geliyor. Uykuya karşılık veremiyorum 3 fincan kahve ictim yine de uyudum. Doktora gittik kanımda iltihap varmış. Fakat ders calışma konusunun kanımla ilgili olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca hep şu mantıkla ilerliyorum; Millet inek gibi calışıp 1 alıyor ben neden calışayım ki... Bilgisayar muhendisliği istiyorum. Matematik olimpiyatlarında derecem, Turkiyede birinciliğim bulunmakta. Fakat liseye gectiğimden beri ne matematik yapabiliyorum ne kimya ne biyoloji ne de fizik. Derslerimi nasıl eski haline getirebilirim. Ders calıştığım tek zaman sınavdan onceki son gece. Şu an 10.sınıfım ne yapmalıyım?
İyi bir universiteye gitmek icin ne kadar calışmalıyım? Yazılım duşunuyordum fakat ailem bir turlu sıcak bakmıyor yazılımla ilgili yerlerin puanları 400 altında diye. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu seneki notlarım boyle;