Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlayabileceğiniz uzere mukemmelliyetci bir insanım. Kısaca acıklamak gerekirse her şeyi mukemmel yapma veya olma durumuna mukemmelliyetcilik deniyor.
Neyse konuma geceyim. Bu hastalığım yuzunden sevdiğim hatta bayıldığım derslerde yapamadığım, anlamadığım soru olunca cıldırıyorum. 1. sınıftan beri devam eden bir hastalık ve şuana kadar hicbir sınıfımda 1.liğimi kaptırmadım. (7. Sınıftayım) Bunu neden soyluyorum cunku sınıfımıza gunde 300 soru cozen birisi geldi. Kendisi acayip calışkan. Benimle neredeyse eşit ama sınavda gecileceğim korkusuyla kendimi yiyip bitiriyorum.
Dediğim gibi istemsiz bir şekilde gecilmekten cok korkuyorum. Duzenli bir calışma programın yok. Sınava son gun calışıp 100 alıyorum. Duzenli bir calışan gelince de icimi korku sardı haliyle.
Ancak bu problemleri icimde bırakmak istemediğim icin sizinle paylaşmak istedim. Ha bide bende bir korku var. Dışlanma korkusu. Sosyal guvensizlik gibi bir şey. Kimseyle konuşmam hic bir kız arkadaşım yoktur gibi ornekler verebilirim buna.
Sizden tek isteğim bu hastalıklarımı yenmem icin ve sınıfımıza yeni gelen cocuğa gecilmemem icin tavsiye vermeniz. Lutfen cevap verirken saygılı bir şekilde cevap verin.
Şimdiden cok teşekkurler...
Mukemmelliyetciliğim Derslerini Etkiliyor
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Mukemmelliyetciliğim Derslerini Etkiliyor