Merhaba. İyi geceler. Anadolu universitesi acık oğretim(AOF) yaz okulu kayıtları başladı. Benim alttan kalan dersim yok. Ust donemden 5 ders alabilirim. 4.sınıfım. Yaz okuluna kayıt yaptırıp seneye goreceğim dersleri şimdiden almak gerekli mi? Web tasarımda kendimi geliştirmek icin şimdilik ileri CSS bilgilerimi unutmamak icin clone web sitesi yapıyorum. Sonra JavaScript oğrenmek ve en kotu freelance iş almak istiyorum. Eylul'den beri derslere calıştığım icin cok yoruldum. Oyun oynamak ve web sitesi yapmak istiyorum ama kararsız kaldım. Yaz okulunda benim secebileceğim 3 secenek yontemi var bunlar;
4.sınıf derslerinden guz-bahar karışık 5 tanesini alıp yukumu azaltabilirim. 4.sınıf guz donemini bitirebilirim. 4.bahar donemi goreceğim ders sayısını azaltabilirim (orneğin toplam 7 ders goreceksem yaz okulundan başarılı şekilde gecersem 5 ders sectiğim icin bahar doneminde sadece 2 ders goreceğim.) Ama oyun oynamak, web sitesi yapmak istiyorum. En az 7 ders guz ve bahar doneminde calıştım Eylul'den beri cok sıkıldım ve yoruldum ve cok kararsızım bu da dip not.