Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP, Kurt kardeşlerimi somuruyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP, Kurt kardeşlerimi somuruyor
-
23-10-2022, 15:03:18İnsan hakları savunucularının Diyarbakır Anneleri'ni gormezden geldiğini soyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin Kurt vatandaşları somurduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin ifadeleri şu şekilde: "Diyarbakır Anneleri'ni Batı'nın şempanzelerine bırakmadık. Nerede bu Batı'nın insan hakları savunucuları? Bir kere gelip de Diyarbakır Anneleri'ni gelip ziyaret ettiler mi? Niye? Onların insan hakları savunuculuğu ile alakası yok. Onlar sadece sahne artistidir. Benim Diyarbakır Annesi kardeşlerim bunlara prim vermediler. Kurt kardeşlerime en buyuk zulmu yapan bunlar. Kandil'e benim Kurt kardeşlerimin cocuklarını kacıran bunlar değil mi? Her turlu tacizi yapan bunlar değil mi? 7 ay sonra yapılacak secimlerde bunlara butun bunları hesabını sormaya var mıyız? Yasin Boru kardeşimizi şehit eden alcaklar bunlar değil mi? Şu anda Edirne Cezaevi'nde olan zatın Kurtlukle alakası var mı? Bu adam Kurt değil. Ama Kurt kardeşlerimi somuruyor. Bunun hesabını Kurt kardeşlerim sormayacak mı? Şu anda bir eş başkanları var. O da Kurt kardeşlerimi somuruyor.Allah bir daha bu ulkeye de Diyarbakır'a da o acı gunleri gostermesin diyorum. Hamdolsun Diyarbakır artık huzurun şehridir."