16 yaşımdan 2 gun once gun aldım bunu bir belirteyim.

Bilgisayara bilişim ve iletişim teknolojilerine cok meraklıyım. Tabi coğunlukla kullanıcı olarak.
Bir programı yaz bakalım deseniz sıfırdan yazamam orasını burasını başka yerlerden kopyalarım.
Programlama (C++) biliyor muyum? Bir programcıya gore hayır. 1 satır kelime biliyorum desem yeridir. Derleyip istediğimi bulmakta iyiyim ama. Teknolojide cok meraklı olduğum icin bilgim fazla istediğimi tak diye bulurum.

Neyse gelelim abiler asıl konuya.

Onceki Teog'da sınava girdim 368 puan ile ayrıldım.

Ataturk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni tutturdum.
1 ay bu okulda kaldım. Cocukların serseri olduğunu fark edince nakil istedim Bilişim Bolumunu secme olasılığını yok sayarak. Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesine geldim ve burada 1. sınıfı bitirdim. Asıl hedefim yok. Bilişim/Bilgisayar Muhendisliği olur herhalde diyorum soran olursa ama gelin gorun ki ne hedefim var ne planlarım. Ruhsuz gibiyim yaptığım tek şey muzik dinlemek ve teknoloji haberlerini okumak.

Programlama yapmakta comezim bildiğim tek adam akıllı şey CSS kodlar gibi parcaların nereye koyulacağını belirlemek ya da atıyorum. Console.WriteLine(""); kodunun parantez ici bolumunu değiştirmek. Eminim bu komutu bile yanlış yazmışımdır.

Sizden ricam abilerim bana nasıl kendime yol yordam bicebileceğim konusunda onerilerde bulunmanız.

Sizden cok cok rica ediyorum. Sizin kadar ne hayat tecrubem var ne isteğim ne arkadaşım. Hayatımda hic bir duzen yok ot gibi gidip geliyorum.
Lutfen yardım edin. Curuyup gideceğim ortalıklarda.