Okul hayatım cok kotu nasıl bir yol izlememem gerekiyor?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Okul hayatım cok kotu nasıl bir yol izlememem gerekiyor?
-
23-10-2022, 14:48:1216 yaşındayım ilk okulda devamsızlıktan 3 yıl sınıfta kaldım. LGS'ye girdim hic calısmadan 213 puan aldım okula fazla gitmiyordum, devamsizliklarim cok fazla. Liseye yeni gideceğim ve 3 yıl zaten boşa giti lise hayatı cok sacma sapan geliyor. Ergen insanlarla muhatap olmak istemiyorum gec kalmışlık hissi var liseyi bitirdim diyelim hicbir şey degişmeyecek. Yaşlanmış hissediyorum atanmayi falan beklicen falan da şudur budur cok sıkıcı ve vakit kaybı geliyor onun dışında yavuz sultan selim Anadolu lisesine tercih verdim. Dil bolumu okumayı duşunuyorum aynı zamanda video montaj ve internete Photoshop yapmayı da biliyorum. Adobe Premiere vb muzik ceviri kanalim ve İngilizce sayfam var o okulda İngilizce ve Almanca oğrenebilirim, ama lisede sınıf atlamak istiyorum. Yasitlarimla falan gitmek isteği falan bu konu hakkında ne yapmalıyım? Her şey cok yorucu geliyor liseyi nasıl daha erken bitirebilirim? 2 yıl da bitmesini istiyorum, uğraşmak istemiyorum 18 yaşında universiteye gitmek istiyorum.