Arkadaşlar merhaba. Ben 11. sınıfta okuyorum ve sınava hafiften hazırlanmaya başladım. Cok uzun sure boş zamanım oluyor. Guncel olarak fitness yapıyorum ve gunde dershanemin verdiği test odevleri var. Geriye cok zaman kalıyor ve kendimi geliştirerek para kazanmak istiyorum. Derdim para kazanma amaclı anket doldurma vb gibi şeyler değil. Hobi olarak bir muzik grubum var. Calabildiğim alet yok fakat vokal olarak kendimce bir şeyler oğrenmeye calışıyorum daha cok kucuk caplıyız. Gecmişte YouTube kanalı acmıştım transfer videoları icin ve bir video atmıştım. Cok uğraşmıştım ve alternatifi cok olduğu icin vazgecmiştim. Buyuk bir oyun gecmişim var fakat oyun videosu cekmek icin yeterli donanımım yok ve aynı zamanda artık oyunları bırakmak istiyorum. Oyun yapmak amaclı birkac fikir deneyimim ve Unreal Engine oğrenme cabam olmuştu ama o da cok kısa sureliydi. Dediğim gibi oyunlardan biraz uzaklaşmak iyi gelir diye duşundum. Bir de site yapmak icin birkac video izlemiştim fakat aklıma fikir gelmedi. Kendimi geliştirmek ve para kazanmak icin yapabileceğim şeyler biliyor musunuz? Derdimi anlatabilmişimdir diye duşunuyorum.