Oncelikle merhaba arkadaşlar. 11. sına gitmekteyim. Felsefe dersinden proje odevi almıştım ve ilk donem hoca bana odevimi vermedi(konuyu). 2. donem hocaya hatırlattım ve icerisindeki kelimelerin %80'i Arapca olan bir kitap verdi ve bu kitapta hikaye kitabı değil. Dini bilgiler kitabıydı ve ozetini cıkartmamı istedi. Baktım ozetini cıkartamıyorum gittim Felsefe nedir? Felsefenin amacları gibi bir odev hazırladım. Hocada yuzume fırlattı odevi. Ben sana bunu vermedim dedi. Neyse ozeti cıkarttık. Gittim okula cık tahtaya oku dedi. Okudum fakat Arapca kelime cok olduğundan iyi okuyamadım. Odevi istedi ve bana 3 sayfa yazmışsın git 5 sayfaya tamamla dedi. Hocam yapmayın etmeyin dedik dinlemedi. 5 sayfayı'da yazdık artık gittim yine okutturdu. Bu sefer hepten kotu okudum cunku Arapca kelimeler cok ve telafuzları zor. Aldı baktı 50 aldın dedi. Bende hocam gelin bir pazarlık yapalım siz ortalamamı duşurmeyin Allah'ın izni ile taktir name alacağım dedim. Demez olaydım başladı bağırmaya. Adam gibi odev yapsaydın falan dedi. 2. ders oldu arkadaşlar odevi alın hocam falan dedi. Geldi 50 ye razıysan alayım dedi. Bende hocam 70 verin bari demeye kalmadan yuzume feci bir şekilde attı dosyayı. Buraya kadar boyle oldu. Benim asıl merak ettiğim şey hocanın bana dediği şu kelime oldu. Ben E-okula hicbir şey girmem ne olursa olsun dedi. Ortalamam 75 şuan o dersten eğer sistem otomatik olarak G yazarsa 60'a duşecek. Benim icin sıkıntı bu değil. Bu donem taktir name alacağım Allah'ın izni ile. O ders 60 olsa bile alabiliyorum fakat projeyi vermediğim ve e-okula G olarak gectiği icin taktir almamı engeller mi? Ortalamam yetiyor Felsefenin ortalaması duşse'de. Fakat tek sıkıntı G olduğu icin yani proje odevini vermediğim icin sınıfta kalmam veya taktir nameyi almamı engellemez değil mi?