Gencler sizin icin bir kac tavsiye vereyim. Hic korkmanıza gerek yok. Cok basit bir sınav merak etmeyin. Son 2 hafta ipleri sıkarsanız, yani gunde 2 saat calışırsanız gercekten iyi sonuc alırsınız. En azından ben boyle yaparak 370 aldım. İstediğim bir puan

1: Tonguc Akademi adlı bir web sitesi var. Gercekten cok işe yarar. Eğlendirerek videolarla ders anlatılıyor.
2: Sınav olmadan 2 hafta once her gun 2 saat calışırsanız yeter. Geri kalanını oyun oynayarak gecirebilirsiniz.
3: Ailenizi TEOG'a calıştığınıza ikna edin. Uzerinize negatif baskı yapıp alacağınız sonucu kotu etkileyebilirler.
4: Dershane hakkında hic bir fikrim yok. Hicbir şekilde dershane'ye gitmedim. Giden birkac arkadaşım ise sonucu kotu aldı.
5: Turkce icin cok fazla calışmanıza gerek yok. Coğunlukla yorumlama soruyorlar.
6: Matematik'ten hicbir şekilde korkmanıza gerek yok. Denklemler'de kotuyseniz korkmayın, denklem sormadılar.

Son olarak başarılar arkadaşlar. 6. sınıfta iseniz okul sonu puanlarınızı yuksek tutmaya calışın. Devamsızlık yapmayın. Bunlar cok etkiliyor. Hayırlısı ustunuze olsun