Arkadaşlar merhaba,
Universite 4. sınıfa gectim. Yonetim Bilişim Sistemleri bolumunde okuyorum. 2 sene universite sınavlarına tekrar hazırlanıp bilgisayar veya Yazılım Muhendisliği okumak istiyorum. Bunu calışarak yapmam gerekiyor ve haliyle 2. oğretim olması gerekiyor. Ama ne yazık ki İstanbul, Ankara'daki universitelerde Yazılım ve bilgisayar Muhendisliği icin 2. oğretim programları yok. İstanbul'a en yakın Kocaeli Universitesi var 2. oğretim programı olan. Mesela Kocaeli Universitesini tutturdum diyelim ve aynı zamanda İstanbul'da bir yerde calıştığımı farz edelim zaten 2. oğretim dersleri sanırım saat 17 gibi başlıyor ortalama işten cıkış saatleri 18.00-18.30 olduğuna gore sıkıntı. Tabii calıştığım yerin tutumuna gore de değişebilir o konuda destek cıkarlarsa anlaşabiliriz. Ayrıca ulaşım gibi faktor de var. Ulaşım olarak sıkıntı cekmemem gerekiyor bu da İstanbul'un neresinde calışacağıma gore de değişecektir. Yani ya calışmayacağım ki bu mumkun değil ya da freelancer şekilde calışmam gerekiyor. Sizin onerileriniz nedir peki? Bunun başka oluru var mıdır acaba?