Nakil istiyorum ama cok kararsızım. Arkadaşlar 11. sınıf okuyacağım gelecek sene bu sene dondurdum tekrar başlayacağım. Anadolu lisesi dil bolumune gececeğim ama cevremdekiler delirmişim gibi bakıyor. Cok zor olduğunu ve meslek lisesinden gecmenin zorluğundan bahsediyorlar ama istemediğim bi bolumdede dondurmak zorunda kaldım. İngilizceyi, yabancı dilleri cok sevdiğimden okulda sınavlardaki birnciliklerimden ikinciliklerimden dolayı kendime guvenip gecmek istedim. Bir anadolu lisesine gidip mudurle konuştum nakilin olabileceğini ancak Mayıs'ın sonuna kadar gelip kayıt yaptırmam gerektiğini yoksa yer bulmanın cok zorlaşacağını soyledi.
9.sınıf karne notum:68
10. sınıf karne notum: 60
Okuduğum bolum Duz Endustri meslek lisesi Elektrik Elektronik.
Lutfen birisi beni bilgilendirebilir mi? Bu şekildeki bir oğrencinin anadolu lisesinde neden yapamayacağı yada anadolu lisesinin niye bana cok zor geleceği. Ben sanmıyorum zorlanacağımı dil bolumunde. Bu seneki sistemdede artık 11. sınıfta seciliyor. Bolum herkes eşit olmuyormu yani ben emlden geliyorum ama sonucta 0 bilgi olmıycak mı herkes yeni bolum sectiğinden ?
Duz Endustri meslek'den Anadolu Dil Bolumu Nakil
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Duz Endustri meslek'den Anadolu Dil Bolumu Nakil