Merhaba arkadaşlar, oncelikle şunu belirtmek isterim ki ovunmeyi hic sevmem, kibirli olandan da nefret ederim. Beni yanlış anlamamanız icin bunu soylemek istedim. Konuya gecersek benim sayısal derslerim (Matematik iyi, Biyoloji ve Kimyam ise orta) iyidir fakat yabancı dillerim de cok iyi derecesinde.
Bu sene biz bolum sececeğiz. Ben normalde sayısal istiyorum ama oğretmenler ısrarla yabancı dil sınıfını secmemi, okulda en iyi yabancı dilin bende olduğunu, sayısal secersem ortada kalacağım fakat YDS'de(Yabancı dil sınıfı) illa ki bir işe girerim gibi şeyler soyluyorlar. YDS'yi araştırdım ve 13 ders İngilizce olduğunu oğrendim ve oğretecekleri şeyleri ben zaten biliyorum. Ayrıca matematik işlemekten zevk alan bir insanım, YDS'de ise sozel ağırlıklıymış ve ben acıkcası orada yapabileceğimi sanmıyorum.
Şu bir gercek ki eğer gercekten guzel bir iş istiyorsan sayısalda gercekten ciddi bir derece yapmalısın ve bu gercekten zor. Benim şu sıralar gonlumden gecen, gelecekte yapmaktan zevk duyacağım iş liselerde veya universitelerde İngilizce oğretmenligi yapmak. Ben sayısal secip bunu kazanabilir miyim? Yoksa İngilizce oğretmeni olmak icin YDS'de olma gibi bir zorunluluk var mı?
Şimdiden teşekkurler.
İngilizce Oğretmenliğinde YDS Zorunluluğu
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İngilizce Oğretmenliğinde YDS Zorunluluğu