Ozel derse gitmek mantıklı mı?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ozel derse gitmek mantıklı mı?
-
23-10-2022, 13:34:06Ben bu yıl 12. sinifa gececeğim. Ozel derse gidiyordum gecen yıl ve cok farklı bir verim aldığımı hissetmiyordum belki oraya gitmesem Max 2 net falan fark eder diye duşunuyorum. Bunun dışı cidden cok vakit kaybettiriyor. Hesapladim git gel vesaire ile haftada ortalama 15 saatim gidiyor. Bunun dışı bizim kurs hocası surekli asagiliyor herkesi bu da sinir bozuyor istediğim gibi soru soramiyorum, bazen diyor ki şu sayfaları bitirin cıkın bitiriyom inanmıyor sonra soru soruyor yapmama rağmen bir ton sacma espri yapıyor gitmek icin uctu sorularda diye. Annemle oğretmen lisede annem, de konuştum bu konuyu dedi okulda cok ders anlatmazlar ozel kurs alanlar olduğu icin iyi anlayamazsın dedi. Ben de daha once pek boyle bir şeye rastlamadım. Bunun dışı haftada 15 saati dil oğrenme spor sosyalleşme gibi daha cok zevk aldığım şeyleri yapmam mantıklı olmaz mı? Goruşlerinizi belirtirseniz sevinirim. En son olarak fiyatlarida cok pahalı ayda 3 bin civarı para tutuyor aileme de bu kadar para yuku olmak istemiyorum.