Merhaba. Bir 11. sınıf oğrencisi olarak herkes gibi dershane bakmaya başlamıştım. Ama herkesin de bileceği uzere dershane fiyatları oldukca yuksek meblağlara cıkmış durumda ve her butcenin yetmediği noktalar mevcut. Kurumsal olan dershanelerin ilgi gosteremeyeceğini duşunuyorum ne kadar doğru bilmiyorum o yuzden de butik dershanelere yoneldim ve en kotu butik dershaneler 20-25 bin TL'den başlıyor. Bu rakamlar ucuk rakamlar hele ki ailede birden fazla kişi okuyorsa. Bu yuzden bu konu hakkında duşunuyordum ve şoyle bir şey geldi aklıma. Fikirlere, tavsiyelere ihtiyacım olduğundan da foruma şu an konu acıyorum.
Butik dershanelerde eksik bilgim yoksa verilen hizmet kısaca şu. Ozel ilgi, ozel rehberlik hizmetleri, hocaların sorulara bakması ve ders anlatımları. (soru cozumlerini sonucta kendimiz yapıyoruz)
Bu hizmetleri daha ucuza mal etmek icin şoyle bir planım var.
Ozel rehberlik hizmeti ( dershanedekinin yerine ) + kunduz tarzı anlık soru cozum alabileceğimiz programlara yıllık uyelik ( dershanedeki soru sorma yerine) + YouTube uzerinden kaliteli ders iceriklerini izleme ( dershanedeki konu anlatımı yerine) + dershanelerin sadece denemelere girmeleri icin verdikleri duşuk ucretli hizmetler varmış sanırım onlara kayıt ( dershanede duzenli yapılan denemeler yerine )
Zaten bu sene pansiyonda kalacağım kendi duzenimi de kurmam icin yeterince vaktim olacak ve okulda da eğitim alacağım haliyle. Bunların hepsini yılda 5-10 k arasına kapatabileceğimi duşunuyorum tabii hatalı olduğum bir taraf yoksa.
Sizce ne kadar verim alabilirim? Derslerimde gelişmem icin ne kadar faydalı olur?
Fikirleriniz icin teşekkur ederim şimdiden. Ciddiye alıp yanıtlarsanız cok memnun olurum cunku gercekten fikir edinmem gerektiği icin acıyorum bu konuyu.
Ders programı oluşturmak icin oneri
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ders programı oluşturmak icin oneri