Merhaba arkadaşlar,
Bu sene Almanca dersleri almaya başladık okulda. Zaten oğreniyoruz ama haftada 2 ders cok az bence. Zaten bir haftada cok fazla şey yapamıyoruz. Yapsak bile yani konuları işlesek bile coğu kişinin aklında soru işareti kalıyor ama vakit yok sorup oğrenmek icin bu durumda oğretmenlerde zor durumda kalıyor. Kısa ders aralarında sorup soruşturuyorlar. Almanca'yı da okulda oğretiyorlar diye değil oğrenmek istediğim icin oğrenmek istiyorum. Zaten 2. bir yabancı dil oğrenmek istiyordum şimdi okulda Almanca dersi gorunce Almanca mı Fransızca mı kararsızlığım ortadan kalktı. Şimdi Almanca'nın konularını baştan sona anlatan kitaplara ihtiyacım var. Okul dışında ozel olarak ilgilenmek istiyorum, internetteki kaynaklar malesef yetersiz oluyor ve bir sitenin dediğini obur site veya videolarda birbirlerini tutmuyor bilgiler. Telaffuzları yanlış yapıyorlar birileri. Kim olduğunu da bilemiyorum iki videoya bakıyorum ikisi farklı seslendiriyor, kendimde yeni oğrendiğim icin anlayamıyorum. Dil bilgisini anlatan kitaplara ihtiyacım var, şimdiden cok teşekkur ederim.
@recep Baltaş Meşgul ettiğim icin ozur dilerim Recep Abi. İnternette bir turlu iyi Almanca oğreten site bulamadım. Okulda dağıtılan kitaplarda fazla ayrıntılı anlatmamışlar konuyu. Bir kitap alabilirim ama ne alayım? Onerebileceğin bir kaynak varsa cok sevinirim.
Almanca dil bilgisi kitapları
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Almanca dil bilgisi kitapları