Herkese iyi akşamlar. Bu sene 2022 YKS sınavına girdim ancak istediğim sonucu elde edemedim, bu yuzden de mezuna kalmaya karar verdim. Bu sene giren arkadaşlar biliyorlardır, 2023 yılında girecek olanlar da akranlarından duymuştur. Bu sene cok yığılma oldu ve sıralamam 100 bin geldi. Utopik bir secim yaparak tek tercih yaptım ve tercihim de Akdeniz universitesi bilgisayar muhendisliği oldu. Tabii ki de doğal olarak yerleşemedim. Şimdi ise asıl konu: Fizik ve geometri. Fiziği eskiden kendimi anlamamaya şartladığım icin yapamıyormuşum ama şu an on yargılarımı kırdım ve guzel gidiyor. Ancak geometriye daha cok başlamadım. Geometride tecrubeli ve bilgili olan arkadaşlar, YouTube'dan kimle calışmamı onerirsiniz? Kenan Kara'yı dinliyordum aslında gecen sene ama anlatımı hızlı geldiği icin pek hoşuma gitmemişti. (2020 videolarını izlemiştim). Şu an TYT'yi mert hoca ile goturuyorum, 60 gunde geometri kampı cekmiş gecen sene. Hocanın TYT-AYT anlatımı gayet iyi ama geometri icin de aynı mı emin olamıyorum ve butun geometri konularını halletmek icin 60 gun bence biraz kısa bir sure. Kenan Kara'ya baktığımda ise butun konuları yaklaşık 30 haftaya sığdırıyor ancak tabii ki bazı konular gereğinden daha hızlı ya da daha gec bitebilir. Ben konuları sindire sindire adam gibi oturtmak istiyorum. Ya da bu iki kanal dışında onerisi olan arkadaşlar da bu konunun altına neden onerdiklerini, verim alıp almadıklarını soylerlerse cok sevinirim.