Merhaba, dershane programımda fonksiyonları işlemem gerekiyor. Ama kafam karıştı. Bende ne TYT ve ne de AYT var. İnsanların yazdıklarına baktım. Mert Hoca'nın 90 Gunde AYT Kampını dinlememi onerdiler. Az once ilk videoya baktım. Ama videoda değer kumesi, tanım kumesi gibi şeyleri soylememiş. Bunlar fonksiyona dahil değil mi ? Direk grafiklerden başlamış. Size sorum ise şu:
ilk başta bu videoyu izlemiştim. Yalnızca 1. videosunu izledim. Değer kumesi, tanım kumesi, Z'den Z'ye gibi şeyleri artık biliyorum.
Bu videoda ise ilk izlediğim şeyler yok. Direk Fonksiyon Grafiklerinden başlıyor. Sizce ilk attığım video ve Mert Hoca'nın 90 Gunluk AYT Kampı serisinde ki 5 Fonksiyon videosunu izlesem konuyu yeterince oğrenmiş olur muyum ? Kafamın karışmasının sebebini soranlar olur belki. Mert Hoca'nın serisinde Fonksiyonun girişi olmadığı icin eksik ilerliyorum diye duşundum. Konuları bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Yeterli midir sizce İlyas hocanın ilk fonksiyonlar videosu ve Mert hocanın 5 tane videosu ?
AYT Fonksiyonlar calışma onerisi
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- AYT Fonksiyonlar calışma onerisi