İstanbul'ın Bakırkoy ilcesinde, onceki gun saat 15.00 sıralarında sinir krizi geciren Avukat Levent D., hukuk burosunun olduğu apartmanda dehşet sactı. Bir elinde kılıc diğer elindeki satırla bağırıp, kufur eden avukat Levent D., sesleri duyup ne olduğunu oğrenmek icin koridora cıkan meslektaşı Ramazan Erdoğan'a yoneldi. Levent D. elindeki satırı, Avukat Ramazan Erdoğan'a doğrulttu. Erdoğan hızla geri cekilerek, oradan uzaklaştı. Levent D. bu kez ellerindeki satır ve kılıcla sokağa inerek cevredekileri tehdit ederken, gecen araclara da kılıcla saldırmaya calıştı. Levent D.'nin eski bir calışanının kendisinden alacaklarını istemesi uzerine sinir krizi gecirdiği iddia edildi. İhbar uzerine polis ekipleri tarafından gozaltına alınan Levent D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bakırkoy'de avukat satır ve kılıcla tehdit savurdu ViDEO Avukat Levent D.'nin kılıc ve satırla once meslektaşını daha sonra cevresindekileri tehdit ettiği goruntuler cevredeki guvenlik kamerası kayıtlarına girdi. Avukat Levent D.'nin daha once de ofisinin kapısını acamadığı icin kapı onunde yattığı oğrenildi. Bir apartman sakini Levent D.'yi, kapısının onunde yatarken fotoğrafı cekti. Mesleştaşının satırla tehdit ettiği avukat Ramazan Erdoğan, yaşananları şoyle anlattı: "Apartmanda cok sayıda hukuk burosu var. Bağrışma ve kufur duydum. Yakın zamanda da bir avukata saldırı olduğunu duymuştuk, yine bir meslektaşımıza saldırıyorlar diye kapıyı actık. Ust katımda ofisi olan Avukat Levent D. bir elinde satır diğer elinde kılıcla, merdivenlerde hızla uzerime geldi. Satır olan elini boynuma doğru savurdu, geri cekilip ofisime girdim. Aramızda hicbir diyalog gecmedi. Sokağa cıktı, kılıc ve satırla arac surucusu ve yayalara saldırdı. Kufurlu şekilde konuşuyordu." DHA'nın haberine gore, Ramazan Erdoğan, meslektaşının eski bir işcisinin alacağını istemesi nedeniyle tartışma yaşadığını ifade ederek, "Kendisine yonelik bir saldırı olmadığını, bizzat kendisinin saldırdığını oğrendik. Emniyet gucleri gozaltına aldı. Biz de ifademizi verdik, şikayetci olduk. Bircok kamera kaydı olmasına rağmen, yaralamaya teşebbus, halkın genel guvenliğini tehlikeye atacak eylemler olmasına rağmen savcılık takdiriyle serbest bırakıldı. Ben kesinlikle guvende hissetmiyorum. Binaya dun gece girdiğinde 'Ramazan' diye bağırmış. Belki de burada olsaydım, saldıracaktı. Biz avukatlık mesleğinin haysiyeti, onur, şerefi adına da utanc duyuyoruz bu şahsın davranışlarından. 2-3 ay once de bir kız oğrenci yurdunda kızları taciz ettiği iddiası bize ulaştı." diye konuştu.