Arkadaşlar alttaki şartları nasıl yerine getireceğim bilgi verir misiniz?
Surprizbozan: ŞARTLAR Başvurunuzun işleme alınması icin aşağıdaki belgeleri hazırlayıp bize en gec 23 Eylul 2022 tarihine kadar e-posta ekinde [email protected] adresine iletmeniz gerekmektedir.
· AFS ABD İrtibat Ofisi ’ne hitaben burs başvuru talebi dilekcesi (Dilekcenin veli tarafından yazılıp imzalanması zorunludur). Bu dilekcede neden bursa ihtiyacınız olduğu belirtilmeli. Bu sebeple aile, iş, maddi durum vs. anlatınız; sadece “YES bursuna başvuruyoruz” yazıp imzalamayınız.
· Tum soruları cevaplanmış, aday ve veli tarafından imzalanmış YES Programları Burs Başvuru Formu taratılmış kopyası:
YES Programları Burs Başvuru Formu - 2023-24 updated.pdf
linki uzerinden formu indirebilirsiniz.
· Adayın son 2 oğretim yılına (2020-2021 ve 2021-2022) ait yıl sonu notlarını iceren ikinci donem karnelerinin veya transkript belgelerinin (not dokumu) birer kopyası
· Serbest Meslek sahibi velilerin kaşeli Serbest Meslek Makbuzunun bir fotokopisi
· Calışan velilerin calıştıkları kurumdan alınacak Maaş bordrosu ( son 3 aylık ) ve e-devlet uzerinden alınabilecek SGK Hizmet Dokumu belgesi (son 6 aylık)
· Eğer veliler emekliyse: emeklilik maaşlarını aldıkları banka hesap cuzdanının taranmış bir kopyası
· Evdeki 18 yaş ustu aile bireylerinin e-devlet uzerinden edinebilecekleri mal/tapu ve arac ruhsatı bildirimi orneği
Unutmayınız!
• Doğum tarihi 15 Ağustos 2005 – 15 Ağustos 2008 arasında olmayan veya belirtilmemiş olan oğrencilerin on başvurusu gecersiz kabul edilecektir.
• Adayın ailesinin (anne ve babanın veya yasal velilerin) aylık gelirinin toplamda 30.000 TL veya altında olması programın başvuru esasını oluşturmaktadır.
• Başvuruda bulunan oğrencinin son iki akademik yıl icinde zayıf karne notu (50'nin altında) olmaması gerekiyor.
yardım lazım
YES Programına Nasıl Başvurulur?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- YES Programına Nasıl Başvurulur?