Merhaba,
Ben 15 yaşındayım. Bursa'daki en iyi- 2. veya 3.- Anadolu Lisesi'ne gidiyorum. Lisemizde oğretmenler kaliteli lakin sadece onların anlattıklarıyla olmuyor. Bunun icin cok calışıyorum. İlk sınavlarım da cok iyi gecti diyebilirim. Bu sene fizik dersini gormemizle beraber fiziğe ilgim arttı. Unlu Turk veya yabancı fizikcileri araştırdım yaptıkları calışmalara baktım ve iyice araştırma isteğim arttı.
Universitede de fizik bolumunde okumak istiyorum. İstanbul veya Ankara'da okuyabilmek zor olacak benim icin maddi yonden. Bu yuzden Uludağ Universitesi'nde okumak istiyorum. Yani seviyesini de bilmiyorum cok fazla lakin şehir dışında okumak icin maddi durum iyi değil. Fen-Edebiyat Fakultesi Fizik bolumunde okumak istiyorum.
Lakin daha hangi anabilim dalında okumak istediğimi kararlaştıramadım cunku daha bilmediğim cok fazla bilgi var. Bunların hepsini bir anda oğrenmek istiyorum. Ama aklımda bir soru var. Ben bu universiteyi ve istediğim bolumu kazandım diyelim. İş imkanlarım nasıl olur? İş bulurken zorlanır mıyım? Kendimi universitede ve lisede geliştirmek istiyorum, geliştiriyorum da. Bu durumda hangi kurumlarda iş bulabilirim?
Bolum ve meslek secimi
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Bolum ve meslek secimi