Merhaba arkadaşlar ben gecen yıl sbs`den 424 alarak bir anadolu lisesi kazandım ve burada okuyorum.Ailem ilcede yaşıyor ben ise pansiyonda kalıyorum ilkokulda cok calışkandım butun derslerim her zaman 5`di hepsi eşitti hic bir zaman sayısal yada dil secebileceğimi duşunmuyordum 9. sınıfta`da cok calıştım gercekten aşırı calıştım ama teşekkur aldım ve bu seferde tum derslerim 4`du gene hepsi eşitti bu sene ise gecen yıl okulda ders işlemeyi bıraktıysak o zaman`dan beri hic ders calışmadım ve dersi pur dikkat dinleyemedim cunku gecen yıl o kadar calıştım ki sanki bıktım ama sınavlara 1 hafta kaldı ve aklım başıma gelmeye başladı hala bir hedefim yoktu fakat matematiğin ilk sınavından 42 alınca dil secip turist rehberi olmayı duşundum ama hala kesin bir hedefim yok fakirlikten bıktım buyuyunce ne olabilir nasıl kendimi toparlayıp o eski calışkan cocuk olacağım bilemiyorum gitarda calıyorum bide gitar kursuna kaydoldum 2. donem başlayacak ve haftada 3 gun 3 saat olacak neden boyle bir işe kalkıştım bilemiyorum derslerime tekrar nasıl calışacağım ileride ne olabilirim fakirlikten kurtulup hem aileme hemde kendime yararlı olabilecek ne tur işler var aklımda deli sorular hele cuma gunu akşam yağmur yağıyordu ve otogar`ın oraya bir peugeot rcz yanaştı parlıyordu gelecekte oyle bir arabam nasıl olur?
Cok uzun oldu ama okursanız sevinirim.
Eğitim Ve Gelecekteki Meslek
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Eğitim Ve Gelecekteki Meslek