Nereye gidiyoruz?
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Nereye gidiyoruz?
-
23-10-2022, 11:38:02Cidden nereye gidiyoruz? Şu anki gencliğin belli bir kısmı bunu dert ediyordur. Bir kısmı ise dert etmesinin hicbir işe yaramadığını gorup coktan pes etti. Biraz icimi dokmek istiyorum bu konuda. Bana gore sana gore değil coğunluğa gore bir buhran icindeyiz şu an ve maalesef sadece ekonomik anlamda da değil. Bu durumu duzeltmesi gereken kişiler zaten hicbir şey yapmıyor. İleride yapma potansiyeli olan genclik ise cok dağılmış durumda. Hayatını TikTok gibi aptal mecralarda gecirenler var, daha onceki kuşakların başına bela olmuş ve sanki yeterince canı almamış, yeterince kişiyi kotu etkilememiş gibi ideolojik veya siyasi şeylere kendini fazla kaptıranlar var(ki bu kişiler gercekten inansalar lafım yok genelde başka amaclar ile boyle oluyorlar.),tum bunları dert etmesine rağmen hicbir şey yapamayanlar var bir de ki maalesef ben de bu gruptayım. Bir şeyler yapmak, bir nebze olsun bazı şeyleri duzeltebilmek istiyorum ve eminim ki bu konuda da aynı fikirde olduğum insanlar var. Ama gelin gorun ki bir şeyler olmadan hicbir şeye etki edemiyoruz ve bu beni cok uzuyor. Siyasi bazı şeylere merak salsam zaten sen siyaseti boş ver diyen bir eski kuşakla baş etmeye calışıyorum. Yahu oy kullanacak belki ulkeyi yonetecek olan ben değil miyim? Neden siyasete bakmayayım? Bana yapabileceğim tek şeyin okuyup bir şeyler olmak olduğu soyleniyor. E iyi de bu hemen yarın olacak bir şey değil ki. Her neyse dediğim gibi biraz icimi dokmuş oldum. Ve merak ediyorum gercekten bu okuma işi haric hicbir şey yapamaz mıyız?