Anlayan varsa bu konuma bakabilirim Laptop'u kaca satabilirim? Bu Laptop'ı ne kadara satabilirim,yardım arkadaşlar!

Universite oğrencisiyim, şu anda kullandığım Laptop'u satıp uzerine de para koyup dock ve otg desteği olan en iyisinden bir android tablet mi alayım yoksa Laptop mı? Laptop'un yeri ayrı diyor arkadaşlarım Steam'den oyun alan birisiyim ama 1 aydır PS4 sahibiyim steam ve steam indirimlerini takip etmeyi bıraktım artık sadeec konsoldan oyun oynayacağım, Gabe reyiz kusura bakmasın ama sony'de fiyatları biraz indirsin! Telefon olarakta HTC M8 kullanıyorum tabletten boyut haric bir eksiği yok acıkacsı bu yuzden acaba tablet israf laptop şart diye bir yanımda duşunuyor.

Bilgisayarda film izleme, internete girme, muzik vs. dışında bir şey yapmıyorum (gibime geliyor belki tablet alırsam Laptop eksikliği cekebilir miyim bilmiyorum ) Muzikleri spotify'dan alıyorum genelde, film ve diziler takdir edersiniz ki malum yerden cekiyorum, android tablet almamın sebebi de bu zaten filmleri ve dizileri indirip izlemek. Tablette digiturkplay/youtube/tivibu ve sopcast uygulamaları var zaten. Bir de okulda hocalar usb'den sunumlar vs. veriyor usb'yi tablete takıp dosyaları almam icin otg desteği şart yani. Acaba sunum falan yapmam gerekirse tablet'den yapabilir miyim bir de onu duşunuyorum... Yardım arkadaşlar lutfen

Ne diyorsunuz ne onerirsiniz? Umarım derdimi anlatabilmişimdir, sevgiler

Edit: Konuyu yazdıktan sonra aklıma geldi de kendimi bildim bileli FM/CM oynarım her ne kadar son 2 senede cıkan serileri beğenmeyip oynamasamda! Bu bir tutkudur, FM'ciler bilir Laptop alırsam Football Manger, film/dizi ve muzik kullanılacak sadece! Bir de FM'den vazgecme konusunda kararsız kaldım bak şimdi.

[MENTION=6088]recep[/MENTION] Baltaş [MENTION=17072]ali[/MENTION] Gungor

FM ve CM ile alakanız varsa bir kafa ayarı gelirse cok super olur. Sizlerinde tavsiyesi ve yorumu varsa merakla bekliyorum.