Guneyin ortasında klima altında serinlemeye calışırken bir yandan da sade sodamı yudumlarken aklıma hususi bir husus takıldı. Bu hususi hususu sizlerle paylaşmayı boynumun borcu bilirim.

Bildiğimiz uzere halihazırda icraat etmekte olduğunuz aksiyon kağıt uzerinde yaz mevsimi olarak durmaktadır.

İstatistiki acıdan ve bilimsel metrik araclar doğrultusunda bakıldığı takdirde yaz ayını en sıcak ay olarak gormemiz hususi bir eylemdir.

İnsanoğlu bu vakte kadar adaptasyon adına bir takım araclar ile kendini yaşamını korumak ve hayatta kalmak adına icatlarını fiile dokmuşlerdir.

Isınma icatlarını hususi olarak şu an kaleme almak istemiyorum zira yaz ayındayız ve konumuz yaz ayı hakkında hocalarım.
Serinlemek adına hususi aldığımız aksiyon gunumuzde elbette ki oncelikle cam acma ve akabinde klima satın alma ve elbette klima acıkken cam kapatma fiilini gercekleştirmeye itmektedir.

Oysa onceki zamanlarda klima, vantilator gibi hava yoluyla serinleme cihazları yokken yelpaze adı verilen el aracı kullanılmaktaydı.
Size gore yelpaze kullanmak mı daha hoş ve sağlıklı bir his veriyor yoksa klima mı?

Elbette ilk cevabı ben vereceğim hocalarım.

Bana sorarsanız yelpaze cok daha sağlıklı ve mustakil bir aractır. Kısa mesafesi sayesinde bize yakın havayı bize yonlendirerek uşutme vb. hususi olmayan negatif sureclere bizi suruklemez.

Sizlerin fikri nedir değerli hocalarım?
Saygılarımla, serin yaz tatilleri dilerim.