Arkadaşlar, bu durumu sosyalden once aileme birkac yere (psikoloji doktoru, alim, hoca) anlatmaya calıştım fakat anlatamadım ve burada anlatmak istiyorum.

Kac yaşında olduğumu tam hatırlamıyorum ruyayı eğer bu yazıyı yazarken hatırlarsam ekleyeceğim 6-7 yaşındayım ebeveynlerimin yattığı karyoladan buyuk terler icinde uyandım, uyandığım gibi ayağa kalktım mutfaktan annem ve abimin sesleri geliyordu. Mutfağa yurumek istedim fakat dengemi koruyamıyordum ve uyanık olmama rağmen, sanki beynimin arkasında o ruyayı gormeye devam ediyordum hissediyordum bu duygu 1 dakikadan uzun surmedi normal şekilde gunume devam ettim

Ruya: Arkadaşlar ruyamda Tomb Raider'ı, ejderhaları, dinozorları ben onları, onlar beni kovalarken gordum. Komik gelebilir galiba o zamanlar Tomb Raider ve Point Blank gibi oyunlar oynadığımdan gordum.

Bir gece, burası onemli yarı uyanığım etrafımı gorebiliyorum babamın yanımda olduğunu annemin ateşimi almak icin mutfaktan sirkeli bez almaya gittiğini biliyorum bilincim yerinde fakat ruya tarzında bir şeyler goruyorum mu desem hissediyorum mu desem hangisi daha doğru olur bilmiyorum. asıl mevzu bu yarı uyanıkken gorduğum, hissettiğim şeyler arkadaşlar bunu kelimelerle anlatamıyorum ifade edemiyorum o gorduğum hissettiğim şeyleri o gece zaten hastaneye yatırıldım 3 gun kaldım farklı bir olaya geciyorum.

Bu anlatacağım olay da eski ve bence sacma birisi bana anlatsa acıkcası yalan soylediğini duşunurum ama size yalan soylemem bana ne kazandırsın ki?
Her neyse annem beni banyoya sokmuştu kazanın ısınmasını bekliyorum annem 3-4 metre onumde benim yanımda komur kovası var dolu hic bir mantığı yokken elimi icine sokup karıştırıyorum karıştırırken icime korku basıyor ve bayılıyorum.

Bu anlatacaklarım yeni yaşadıklarım yani bu yarı uyanık mevzusunu uzun yıllardır yaşıyorum.

17 yaşındayım bu arada yatağımda yatıyorum diğer tekli yatakta abim yatıyor gece sohbet muhabbet ediyoruz bir an karanlığa odaklanıyorum abimin sesini arka planda duyuyoru,m kalp atışım hızlanıyor, soluk alışverişimin kontrolunu biraz kaybediyorum ve butun vucuduma korku hissi, enerjisi vucudumda dağılıyor ve bağırıyorum abime "Abi lambayı ac." diye.

Bu anlattıklarımı buraya yazmadan yarım saat once astral seyahat ile alakalı videolara denk geldim ve araştırdım acaba yanlışlıkla astral seyahat mı yaptım bilmiyorum. Her neyse sizin duşunceleriniz neler var mı boyle buna benzer bir şey yaşayan yaşadığı tanıdığı olan? (Yarı uyanıkken gorduğum, hissettiğim şeyleri kelimelere dokemediğim icin uzgunum bunu sadece size değil doktora da anlatamadım bu şey hissettikten hemen sonra abime de ne gorduğumu hissettiğimi anlatamadım kusura bakmayın.)

Eklemek istediğim aklıma gelen bir ruya daha var kısaca geceyim buyuk bir cukurun icinden ben ve butun sevdiklerim cıkmaya calışıyor ve sevdiklerimi olurken goruyorum.