Berber:Ben yeni ekran kartı alacağım. Şurdaki bilgisayarcıya sordum en iyi ekran kartı bu dedi. Acaba nasıl bir kart olduğunu sorabilirmisin ekran kartı gt430'mu oyle birşey. Ben:Abi o kart o kadar iyi değil giriş seviyesi bir kart. Berber:Ama 2 gb'miş Ben:Ekran kartında gb onemli değil. Bunlar sırf ekran kartını satmaları icin boyle soyluyorlar Berber:Bi gidip sorabilirmisin Ben:Tamam gidip soracağım. Neyse kafayı kazıttıktan sonra pasaja gittim dukkandan iceri girdim sordum bu ekran kartı nasıl diye(nasıl olduğunu bende biliyorum bakalım nasıl tepki verecek) Ben: Selamın aleykum Satıcı:Aleykum selam. Ben:Abi bu ekran kartı nasıl? Satıcı:Cok iyi kart 2 gb oyle ozellikli boyle ozellikli ( sanırsın uzay gemisi
Bakkalın en iyi kart diye nVidia GT 430'u satmaya calışması
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bakkalın en iyi kart diye nVidia GT 430'u satmaya calışması
-
23-10-2022, 11:20:31Bizim berber var ekran kartı alacakmış aramızda şoyle diyolog gecti
Berber:Ben yeni ekran kartı alacağım. Şurdaki bilgisayarcıya sordum en iyi ekran kartı bu dedi. Acaba nasıl bir kart olduğunu sorabilirmisin ekran kartı gt430'mu oyle birşey. Ben:Abi o kart o kadar iyi değil giriş seviyesi bir kart. Berber:Ama 2 gb'miş Ben:Ekran kartında gb onemli değil. Bunlar sırf ekran kartını satmaları icin boyle soyluyorlar Berber:Bi gidip sorabilirmisin Ben:Tamam gidip soracağım. Neyse kafayı kazıttıktan sonra pasaja gittim dukkandan iceri girdim sordum bu ekran kartı nasıl diye(nasıl olduğunu bende biliyorum bakalım nasıl tepki verecek) Ben: Selamın aleykum Satıcı:Aleykum selam. Ben:Abi bu ekran kartı nasıl? Satıcı:Cok iyi kart 2 gb oyle ozellikli boyle ozellikli ( sanırsın uzay gemisi) Tabi benimde yaşım kucuk olduğu icin bilmiyorum sanıyor. Neyse bu bana sordu sence nasıl kart bende kotu kart diyemedim ayıp olur sonucta ben r9 280 alacağım dedim. Adam sordu o amd'mi nvidia'mı onu bile bilmiyor. Dedim amd neyse ben cıktım dukkandan geldim eve. Sizinde boyle anılarınız varmı. Recep abi vardır boyle anıların aşinasın sen bu tur bakkallarla.
(Ben: Selamın .. diye başladım cunku boyle işaret cıkıyordu
) @recep Baltaş