Bizim berber var ekran kartı alacakmış aramızda şoyle diyolog gecti
Berber:Ben yeni ekran kartı alacağım. Şurdaki bilgisayarcıya sordum en iyi ekran kartı bu dedi. Acaba nasıl bir kart olduğunu sorabilirmisin ekran kartı gt430'mu oyle birşey. Ben:Abi o kart o kadar iyi değil giriş seviyesi bir kart. Berber:Ama 2 gb'miş Ben:Ekran kartında gb onemli değil. Bunlar sırf ekran kartını satmaları icin boyle soyluyorlar Berber:Bi gidip sorabilirmisin Ben:Tamam gidip soracağım. Neyse kafayı kazıttıktan sonra pasaja gittim dukkandan iceri girdim sordum bu ekran kartı nasıl diye(nasıl olduğunu bende biliyorum bakalım nasıl tepki verecek) Ben: Selamın aleykum Satıcı:Aleykum selam. Ben:Abi bu ekran kartı nasıl? Satıcı:Cok iyi kart 2 gb oyle ozellikli boyle ozellikli ( sanırsın uzay gemisi ) Tabi benimde yaşım kucuk olduğu icin bilmiyorum sanıyor. Neyse bu bana sordu sence nasıl kart bende kotu kart diyemedim ayıp olur sonucta ben r9 280 alacağım dedim. Adam sordu o amd'mi nvidia'mı onu bile bilmiyor. Dedim amd neyse ben cıktım dukkandan geldim eve. Sizinde boyle anılarınız varmı. Recep abi vardır boyle anıların aşinasın sen bu tur bakkallarla. (Ben: Selamın .. diye başladım cunku boyle işaret cıkıyordu ) @recep Baltaş