Merhaba arkadaşlar. Bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum. Benim gibi duşunen bir kac insan da gordum forumda.

Ben YouTube'daki video seruvenime ilk başlarda @recep Baltaş ve @ali Gungor 'u tanıyarak başladım. Recep Baltaş'ın yaptığı bilgisayar montajları vs. beni benden alıyordu. Resmen 3 saatte bir bilgisayar montajı yuklenmiş mi diye girer bakardım.

Ardından bu forumu buldum. Ali Gungor'un paylaştığı teknoloji haberleri, Recep Baltaş'ın izleyicilerinin dertlerine deva araması falan bana cok sıcak bir ortam olarak geldi ve bağımlısı oldum. Ciddi ciddi bir gunde acılan Masaustu Bilgisayar bolumundeki butun konulara bakıyordum.

Ancak bir sure sonra konu acmaya ve cevap yazmaya korkar oldum. Cunku en ufak yaptığım hatada ağzımın ortasına banı yapıştırıyorlardı. Foruma ilk başladığımda daha ortamı bile bilmeden ban yedim. En az 3-4 kere ban yemişimdir. Tamam, yaptığım hareket yanlıştır fakat şu sıcak forum ortamından yoksun kalmak acı verici.

Acıkcası, şu an konu acmaya korkuyorum. Şu satırları yazarken korkuyorum diyebilirim. En son yediğim ban 1 hafta idi. Bir daha ban yersem 2 hafta olur diye tahmin ediyorum. Bu cok korkutucu.

Bu konu da hic bir talebim yok. Ancak belki birisinin kafasında bu iş şekillenir ve yonetimde olan bu disiplini biraz daha yumuşatırlar diye yazdım.

İyi Sosyaller.