İstanbul Buyukcekmece ’de yaptıkları duğun ile dunya evine giren cifte duğun sırasında arkadaşlarından şok eden bir surpriz geldi. Salona
"Acı Kaybımız" yazılı celenkle giren damadın arkadaşları, gozlerinde guneş gozlukleri, yakalarına ise damadın fotoğrafının takıp gosteri yaptılar. Bu gosteiyi izleyen davetliler şaka karşısında şaşkınlık yaşadı. Damadın arkadaşları adeta bir cenaze merasimi duzenledi, yapılan organizasyonu goren gelin ve damat ise şakayı gulerek karşıladı. Damat İlhan Yıldız ’in ağabeyi Kadir Yıldız, yaptıkları şaka ile ilgili,
"Gunumuz cağında insanlar arasında, evlenenler bir tunele girmiş gibi bir algı var. Biz de bundan esinlenerek boyle bir şey yaptık. Birkac kişinin bir araya gelerek oluşturduğu bir fikirdi. ‘Acı kaybımız yazılı bir celenk yapalım ’ dediler. Hatta daha sonra arkadaşlarımdan biri ‘Acı Kaybımız ’ yazılı resmin fotoğrafını cekmiş. 
İHA'nın haberine gore ağabey Kadır Yıldız, kardeşine yapılan celenk şakasını sosyal medya hesabında paylaşınca gorenler damadın başına kotu bir şey geldiğini duşunduklerini belirtti ve sozlerine şu şekilde devam etti:
Ben de sosyal medyada paylaştım.Cok geri donuşler aldım. ‘İlhan ’a bir şey mi oldu? Kaza mı gecirdi? ’ diye. Ben de evlendiğini soyledim. Sonrasında biz bu şakayı sosyal medyada da paylaştık. İyi ve kotu yorumlar geldi. Bu tamamen espri, mizah amaclı cekilen bir videodur. Kız tarafının herhangi bir tepkisi olmadı ve gayet guzel karşıladılar." şeklinde konuştu.