Bugun yine comertliğim tuttu ve 1 kişiye 500 TL Steam kodu hediye edeceğim.
Gecen seferden dilim yandığı icin bu sefer cekilişe katılmak icin şartları onden belirteceğim ki daha onceki gibi bir yoğunluk yaşamayalım. Daha onceki "iyilik" temalı konu aynı şekilde devam edecek ve bu sefer bunun uzerine Tema Vakfını da eklemek istiyorum.
Cekilişi 31 Temmuz akşamı saat 8'de sonlandıracağım. Bolca zamanımız var kısaca.
Gelelim katılım şartlarına:
En az 100 mesaj Bu mesaj yayımlandıktan sonra uye olanlar sayılmayacak Onlarca kez mesaj atıp 'katılıyorum" da yazsanız sadece 1 kez yazmış olanları sayacağım.
Gelelim en onemli kurala.
Yukarıdaki şartları yerine getirseniz bile sizden beklentim Tema Vakfı'na en az 10 TL bağış yapmış olmanız. Linke tıklayarak bağış sayfasına geciş yaptıktan sonra size gelen mailin ekran goruntusunu mesajınıza ekledikten sonra sadece ve sadece şunlardan birini yazmanız yeterli: Katıldım, katılıyorum, Noktalama işareti olsa da olur olmasa da. Siz bilirsiniz.
Ara Not: Gorduğum kadarıyla Tema Vakfı'na karşı ozel bir hissiyatınız olmasından dolayı @utku Girgin'in tavsiyesi uzerine, herhangi bir yerden alıp ekmiş olduğunuz bir fidanın kendisini ve faturasını yan yana koyarak ve katılım mesajınızı ekleyerek de cekilişe katılabilirsiniz.
Bu en onemli şartı yerine getirmeyeni cekilişe katmayacağımın altını bir kez daha ciziyorum.
Eğer ki sahtecilik yapmaya kalkarsanız, Photoshop, Paint, veyahut farklı bir goruntu işleme programı kullanır, isim değiştirmeye kalkarsanız ben sizi yakalamayı bilirim
Herkese bol şans!
Ozzy.