Bu konuyu acmamın sebebi onceki konuda yaşadığım belki de herkesin kendine gore olan fikirlerinden dolayı haksız sayıldığım tatsız bir olaydır. Bazı insanların tartışmaya girip bir sure sonra karşı tarafı dinlemeden kulağını tıkayarak kendi diyeceklerini soyleyip kenara cekilmesi beni gercekten buranın her ne kadar yardımcı olsa da bazı uyelerin kendi fikirlerini dayatarak karşı tarafı gormezden gelmesi cok trajikomik oldu. Ha en başta soyleyeyim bu bir acındırma ya da suclama konusu değildir. Veda konusudur cunku ben bu tarz insanlarla aynı platformda bulunmak istemiyorum ve icimi dokmek istiyorum bu kadar. @emperor4231 @selahattin Ozdemir.

Sadece yaşadığım olumsuz bir durumu paylaşıp bilgilendirmek icin konu acmıştım(umarım moderatorler kaldırmamıştır konuyu da acıp bakabilirsiniz). Ama sebebini bilmediğim bir sebeple bu şımarıklık veya sacma bir konu olarak algılandı (şahsi fikirler) ve benim Trendyol'u linclediğimi duşunerek alttan alttan ben linclendim. Mesajların coğu haklı olarak moderatorler tarafından kaldırıldı. Yaşadığınız olumsuz bir durumu paylaşmak şımarıklık değildir arkadaşlar. A restoranının yorumları kotu, b restoranının yorumları iyi olsun. Nereden sipariş edersiniz? Keyfinizin kahyası isterse a restoranından soylersiniz ama yuksek ihtimalle b restoranından soylersiniz. Benim yaptığım da aynen buydu. Bir değerlendirme yaptım ve bunu sadece farklı bir platformda paylaştım. Sucum bu. Sizin @selahattin Ozdemir) yaşadığınız olumsuz durumları insanlarla paylaşmamanız sizin tercihiniz. Ben size neden paylaşmadınız diye itirazda bulunmadım. Ama siz kalkıp da bana derseniz ki "bunun kime yararı olacak" ben normal olarak tepki gosteririm. Bu ulke bu duruma nasıl geldi biliyor musunuz? Sizin gibiler yuzunden. Fahiş fiyatlardan aldıkları urunler yuzunden eylem yapmamış tepki gostermemiş kişiler yuzunden. 35 liraya mazot almaya mahkum bırakanlara tepki gostermedikleri yuzunden. Anlamışsınızdır siz. Demeye kalkarsan ki benim paylaşmadığımı nereden cıkardın yaşadığım olumsuz durumları? Sen resmen bunu kastettin abi. Sizden tek ricam okuyup anlamanızdı ama @selahattin Ozdemir benimle tartışmaya kendini layık gorememiş olacak ki (ustun bir yaratılış olduğundan) ilk cumleden sonrasını okumayarak (zaman kaybı olarak gorduğune eminim) "olgunluk", "abilik" yapmış. Sağ olsun. Bu sayede ben de şımarıklığımı oğrendim abi. Karşınızdakini dinlemeyerek tartışma olmaz abicim. Haklı da olsan haksız da olsan turkcen yoksa veya o metini anlayamadıysan bu beni suclama gucunu sana vermez. Yuksek bir ihtimal ile bir kucuğun olarak bunu sana soyluyorum. Herkes hata yapabilir ama beni bu platformdan soğuttuğunuz icin teşekkur ederim. Ha bu arada @selahattin Ozdemir gercekten en az bir 25-30 dakikadır bunu yazıyorum en azından bunu oku da boşa gitmesin. @emperor4231 topluluğa uydunuz ve anlamadan yargıladınız. Sizi de tebrik ediyorum. Uzduysem sizi ozur dilerim. Hakkım helaldir. Tartışmayı beceremediğiniz icin suclu oldum. Şimdi gelip duyar kasma derseniz de şaşırmam. Onu da cekerim sineye.

Şimdi de teşekkur etme safhasına geldik. Herkese tek tek sitem etmek ve teşekkur etmek zor olurdu o yuzden topluca her şeyi anlatayım dedim. Bu platforma katılma sebebim topladığım bilgisayar parcalarını nasıl birleştireceğimi bilmememdi. Sonra baktım ki ufak ufak da olsa yardım etmeye calışmışım ve gunumun en az 1-2 saatini burada gecirir olmuşum. Cok gulduğum konular da oldu. Oyle sıkı fıkı bir dost edinmedim ama edinmiş kadar oldum. Başlıca @messinicocugu @lotr Manyağı @untimely (kedim doğurduğunda cok yardımları dokundu) @El Kalem (spora başlarken onerilerinizi dikkate almıştım) @eeen @Dikiş Tutmaz Sabri (bir anda aklıma geldiniz niyeyse ) son olarak @recep Baltaş. Windows 10 kurarken cok yardımınız dokundu. O video da @ali Gungor'de olabilirdi tam hatırlamıyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Olur da adını yazmayı unuttuğum bana yardım eden birileri bu konuya denk gelirse kusura bakmayın. Hepinize minnettarım.

Moderator ekibinden de tek ve son ricam bu konuyu onaylamaları. Bu sitemimin duyurulmasını istiyorum sadece. Uygunsuz bir kelime kullandıysam ozur dilerim ama sanmıyorum. Herkese teşekkurler!