Olay soyle, hatırı sayılır bir kitlesi olan birinin olum haberinin altına yorum olarak "gooool" yazdım. Ben daha once de bir kadın ile tartışırken m*l mısın ve bir b*k bildiğin yok ifadelerini kullanmıştım. Kadın hicbir şey yapmamasına sonrasında anlaşmamıza rağmen bir dayı beni kadına dediğim laftan dolayı CİMER'e şikayet edeceğini soyledi (o adama hicbir şey soylemedim konuyla alakası yok adamın). Sonra aynı dayı goool yazdıktan sonra beni CİMER'e şikayet edeceğini soyledi. Olayın uzerinden 1 ay gecti daha 14 yaşındayım daha bu yaşımda kendimi ve ailemi uzmek istemiyorum. Sizce gercekten bununla uğrasır mı yani şikayet eder mi? Varsayalım ki uğrastı ve şikayet etti CİMER'den sonuc cıkar mı en cok sıkıntılı olarak bulduğum o gooool lafı. Diğerinde ona soylemediğim icin bir şey cıkacağını duşunmuyorum. Ozellikle goooool lafından sonuc cıkar mı diğer yazdığım şeyi de cevaplarsanız cok sevinirim. Yaşım daha 14 dediğim gibi olayın uzerinden 1 ay gecmesine rağmen geceleri uyurken uykum kacıyor icime bir daraltı geliyor yani bu konu benim icin onemli cevaplamanız benim icin cok değerli.