Azıcık dertlensek mi?
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Azıcık dertlensek mi?
-
23-10-2022, 10:26:37Selam dostlarım normalde dertlerimi paylaşıp insanları uzmek istemiyorum fakat artık icimde tutamıyorum
.ilk olarak amacım ne ajitasyon yapmak neden benden daha dertli kimse yok gibi bir imaj yaratmak değil şimdiden teşekkurler. Oncelikle mutlu bir ailede doğdum. Allah'a şukur domuz gribinden rota virusune kadar her virusu gecirdim
.5'e gectiğimde guzel bir hayatım oldu fakat 6 7 8 benim icin kırılma noktası oldu diyebilirim. Cunku 7'e aldıgım buyuk bir haberle babamın malum konu bağımlısı oldugunu oğrendim. Ve annemin gizlice mustehcen fotolarını cekip başkalarına attıgını ve o kişiye babam annemin numarasını verdiğini oğrendim. Babamın telefonunda gecmişinde cocuklar ile alakalı videolar gordum. Bu beni cok daha uzdu. Ve buyuk ihtimalle babam bana da istismarda bulundu. O zamanlar başarılı bir oğrenci oldugum icin serbest değildim. "lan" desem hemen butun oğretmenlerin baskısına maruz kaldığım icin kendimi hic ozgur hissedemedim. Lise 2'ye kadar sakin bir hayat surdum kendimi hep avutmaya calıştım. Lise 3'e gecince tekrar bir trajedi ile sarsıldım. Kafamı dağıtıp gezeceğim sevecegim bir kız arkadaş bulmuştum. Fakat beni 25 yaşında biri ile aldattı. Bu olayın ustunden 1 hafta gecti dışarı cıktım. Ve bir anda 15 20 kişinin dayağını yedim. Tek sebebi ise kız arkadaşımın 25 yaşındaki sevgilisi kız arkadaşımla yan yana gormuş. Ama halbuki sadece onla konusup ayrılmıştım.1.5 ay sonra dayağın etkisinden cıktım ve iyileştim fakat bu trajediler beni hep sarstı ve devam ediyor. Eğer moralinizi bozduysam ya da yanlış anlaşıldıysam ozur dilerim