Burada 2 tane ruyamdan bahsedeceğim 3 gun icinde gordum bu 2 ruyayı şahsen bu tur şeylere inanırım ama coğu insanı kandırdıkları icin pek bir inandırıcı gelmiyor Instagram vb yerlerdeki kişiler, aslında normal bir ruyayı unutur giderim ama bu icimde kaldı hem biraz yorum almak hem de biraz icimi dokmek icin bende buraya yazıyorum.
1)ruyam:
Bir odadaydık ama tavan yoktu gokyuzu vardı oyle dar bir oda değildi iceride bircok insan vardı. Once voleybol oynadılar hemen sonra hava karardı ben duvara yaslandım battaniyenin altına gectim tek başıma o anda bir kız battaniyemin icine girdi yanıma geldi, ben gerildim ayaklarımı uzattım ayağımı, ayağım ayağına değdi sonra elini battaniyenin ustune koydu sende bunu tut dedi ruya bitti.
2)ruyam: Karanlık bir gokyuzun vardı herkes kamp yapıyordu aynı kız yine yanıma geldi beni cadırdan attılar cadırımı kurmama yardımcı olur musun dedi. Beraber uğraşıp cadırını kurduk cadırı kırıktı bende benim cadırıma gel dedim kız guldu ruya bitti.
Normalde dediğim gibi unutur giderim ama bu kız benim okulumda yan sınıfta hic konuştuğum veya baktığım bir kız değil ve yalan soylememek gerekirse bu ruya cok icimde kaldı biraz yoruma ihtiyac duydum.
Ruya yorumu
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Ruya yorumu