Merhaba arkadaşlar. 2 gun once bir adam ilanıma yazdı takas teklif etti olur dedim. Sonra kendisinin polis olduğunu ve şehir dışında oldugunu soyledi. Takas icin koyune gitmemi istedi ben de kabul etmedim. Sonra aradan 2 gun gecti bir daha yazdı. Numaramı vermiştim onceden. 500 TL indirim istedi olmaz dedim. Fiyatın son olduğunu belirttim. Cok ısrar etti ben de cevap vermemeye başladım. Bana cevap vermen icin illa annene bacına mı sovelim dedi. Be nde gayet sakin bir şekilde cevap verdim sonra 300 TL indirim istedi daha doğrusu emir etti. 5200 TL'ye gotur şuraya bırak dedi ben de cevap vermeyince anneme kufur etmeye başladı. Karşılık vermedim engelledim. Letgo'dan kufur etti oradan da engelledim. Bu sefer arkadaşı bugun bana mesaj attı kart icin yazıyorum diye ben de bir daha bana yazarsanız yemin ederim o arkadaşını mahkemeye veririm dedim sonrada engelledim. Numaramı bulması imkansız hicbir yerde yazmıyor. Polis olandan almış. Benim şu an ne yapmam lazım? Bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim?