Aşırı fazla titizlik sorunum var mesela bilgisayar başına oturacağım her seferinde gıcır gıcır olana kadar ellerimi yıkarım elim ufak bir kapıya değse elimdeki gıcırlık gitti ve yağ oldu diye elimi yıkarım. Yazın gelmesiyle beraber oyun oynarken kollarımın terlediğini fark ettim masaya bir dokundum kalp krizi gecirecektim terlediğim icin masa yağ olmuş gıcırlığı gitmiş. Komik gelecek ama bezle sileyim dedim bez de yağlı geldi bende el sabunu ile pecete yaptım cunku sıvı sabunda yağlı geliyor. 1-2 saat uğraştım sabunu silmek icin şu an masa yağ olacak diye oyun oynayamıyorum. Her oyun oynadıktan sonra masayı silmek olum gibi geliyor artık. Telefonumu alıp biraz uzanayım diyorum elim yastığa değiyor ve bana bu yağlı geliyor gidip elimi yıkıyorum telefonumu gorseniz sıfır telefon dersiniz tertemiz hatta telefonum kirlenmesin diye aileden birinin telefonunu alıp takılıyorum ve telefonları aşırı yağlı geliyor ama umursamıyorum benim telefonum olmadığı icin. Sadece kendi ekipmanlarıma onem veriyorum bu durumdan cok sıkıldım.
Not: Takma kafaya falan yazmayın elimde olsa umursamayacağım zaten.
Aşırı titizlik
Geyik0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Aşırı titizlik