Merhabalar.

Sokağımızda Husky bakan bir cocuk var. Bugun gorduğumde "abi, Leydi kayboldu." dedi bana. Benim kendi kopeğimi gezdirdiğim parkta bulmuşlar, bir şekilde bana ulaşıldı. Neyse, gittim aldım Husky'i. Cocuğa getirdim. Meğerse durum şoyle; Leydi'ye -bahsi gecen prensesimiz- catıda bakılıyor ve de ev sahibi Leydi'yi alıp 10-15 KM uzakta bir yere bırakıyor. Cocuğa da kactı deniliyor. Ailenin de durumu pek iyi değil, ev sahibine karşı durma imkanları hic yok. Sahibine goturduğumde geri alamadılar, cocuğun annesi ağladı hatta durumun caresizliğinden oturu.

Durum boyle olunca ben de gecici olarak Leydi'ye evimi actım. Ama zaten evimde bir kopek olduğu icin cok da uzun bir sure evimi acık tutma imkanını ona sunamayacağım. Eğer siz ilgilenirseniz ya da cevrenizde ilgilenen olursa; bu 7.5 aylık dişi Husky bir yuva arıyor. Geldiğinden beri 1 saattir benim kopeğimle oynuyorlar, aşırı sosyal ve de insan canlısı bir kopek zaten. Cok iyi bakılmadığı icin biraz kilo eksiği var, aşılarına henuz başlanmamış.

Sahiplenmek isteyen olursa ya da cevrenizde sahiplenmeyi duşunen biri olursa lutfen bana ulaşsın. Fotoğraflar icin alt tarafta bir album linki paylaştım. 2 hafta gibi bir surem mevcut.