Oncelikle anlatacaklarım troll değil uyku tutmadığı icin gunlerce unutamadığım bir olayı forumla paylaşmak istiyorum. Belki olanlara bir acıklama buluruz beraber diye.
Her neyse anlatmaya başlıyorum.

Yaklaşık 5 gun once ailecek gittiğimiz tatilin son gunuydu ve ben de dahil herkes yavaş yavaş hazırlanıyordu. Butun hazırlıklar bitmişken annem otel odasında kalan copleri atmamı istedi. Bu arada saat gece 11 falandı. Neyse aldım copu cıktım dışarı otel biraz kuytu bir mahallede olduğu icin konteyner sokağın sonunda ve haliyle biraz uzaktaydı. Bir yandan telefona bakıp konteynera doğru yururken bir anda 50 60 yaşlarında bodrumun sıcağında simsiyah giyinmiş bir kadın beni durdurdu. Zaten koskoca sokakta 1 tane sokak lambası vardı ve ustune o karanlıkta simsiyah ve guneş gozluğu takmış bir kadını gormek beni oldukca urpertmişti. Kadın "pardon" deyip goğsume ellerini acıp dokundu. Ben de "buyurun?" dedim ve ardından aramızda aynen şoyle bir konuşma gecti.

+Pardon
-Buyurun?
+İyi akşamlar gununuz guzel geciyor mu?
-Nasıl?
+Gunun diyorum guzel geciyor mu evladım?
-Evet guzel geciyor fakat neden sorma gereği duydunuz?
+Pozitif enerji yaymak icin yapıyorum (Gulumser)
-Peki teşekkur ederim.

Sonrasında kadın benim geldiğim yoldan yurumeye devam etti ve ben de copu apar topar atıp otele donmek icin yola yoneldim fakat kadın yoktu. Sokak lambası sokağın en başındaydı ve sonuna kadar yani benim olduğum yere kadar zar zor ışık veriyordu. Ama illaki kadının boyundan gorebilirdim orada olsaydı. Panik yapıp etrafıma bakındıktan sonra koşarak otele dondum ve odaya girip kapıyı kitledim. Abim bağırarak ne oldu diyordu. Ben soluklanırken gozlerimi buyutup pencereye baktığım icin babam anneme bağırarak pencereye bak dedi ve annem pencereye yoneldi ve bir şeyin olmadığını soyledi. Soluklandıktan sonra herkese olayı anlattım. Daha sonrasında babamın ve abimin de 1 gun once aynı kadını gorduğunu ve kendilerine "Nasılsınız" sorunusu sorduğunu soyledi.

Kadının şizofreni veya benzeri hastalıkları olabileceğini duşunduk fakat kadının konuşması cok sakin ve normaldi. Her neyse uzun bir yolculuktan sonra eve donduk ve haliyle o yorgunlukla olayı herkes unutmuştu. Sabah 6 7 gibi eve girdik. Herkes direk yatağına koştu. Ben de tam odama girecektim ki ev telefonu caldı. Buyuk bir isteksizlikle salona gidip telefonu actım ve karşıdaki ses " tekrar cok ozur dilerim ama sizi bir yerden tanıyorum dedi. Bu o kadının sesiydi. Anında korkarak telefonu kapattım ve anneme gelmesi icin bağırdım. Butun aile odalarından cıkıp salona geldiler ve olanı yine anlattım. Babam ve abim kadını hayatlarında hic tanımadıklarını soyledi. Ben de tanımıyordum. Annem kadını tarif etmemizi istedi ve ettiğimizde o da cevresinde oyle birinin olmadığını soyledi. Olayın uzerinden 4 gun gecti ve hala unutamıyorum. Korkudan ev telefonunun fişini cektim ve cekmeceye kaldırdım. Tum bu olanlara hicbir şekilde anlam veremedim. Sizce bu bir tesaduf mu?